Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2006, 16:57   #574
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lockhart Pokaż post
Sep 30 2006, 15:02:48 CEST Killed at Level 47 by Ancient Sorcererr

Ancient Sorcerer (Skrzat) jestet wielka szmata. Atakowalem go, chialem go nastraszyc, ale niegdy bym go nie zabil bo uwazalem go za kumpla. Powodem moich poczynan bylo to ze obrazal w chamski sposob mojego najlepszego kolege Mustaka(bartek) pisal do niego chamskie teksty w stylu "jestem metal dajcie mi na mydlo". Jednak zaznacam ze ni emialem zamiaru go ubic i myslalem ze on tez sie tylko bawi. Zabil mnie pomimo tego ze mialem kicka i mowilem im na ts ze nie moge sie ruszyc, mimo to jednak mnie zabil. Moi byli koledzy mieli niby sie nie wtracac ale mnie blokowali i czasami walili.
Szczuru (Widakey(szczuru), Seq the master, Ancient Bolter(kiko) i inni. Szczuru sie wozi to wie kazdy, byl niby moim kolega a blokowal mnie i bil, Seq the master on mni echyba nie bil ale jak mowilem ze mam kicka i zeby mnie przez sek nie lali to niestety nie zareagowal. Kiko rowniez blokowal mnie i nie zareagowal na moje prozby.
Pozatym cala gildia "sfora" sklada sie z ich noob charow:
-Garnkoglowy (Widakey)
-Jebucki nury (seq the master)
-przemyslowy rozgaleziacz (ancient bolter) i wielu wielu innych (kiedys podam ich nicki).
Ponadto Seq kazal mi szpiegowac Okhrane zebym sie dowiadywal rozne rzeczy czy moga chodzi na rozne wyspy, kiedy sie beda logowali itp. Na koniec powiem ze to sa tylko pseudo kumple i juz nigdy sie nie bede z nimi zadawal. pozdrawiam Sir Lockhart

P.S. Vilum jezeli potrzebujesz sd makerow to moge je robic zupelnie za darmo.

Widzisz to jest Banda Sekastych xD Dlatego moim celem jest ich wyeleminowac
Master Vilum jest offline