Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymoslaw
Expienie (miejsce, nazwa profesji, liczba punktów za miejsce):
1.Knight - 5
2.Palladin - 3
3.Sorcerer - 2
4.Druid - 1
|
ROTFLROTFLROTFL!!!111111111
Cytuj:
PVP (walka z innymi graczami):
1.Druid - 5
2.Paladin - 3
3.Sorcerer - 2
4.Knight - 1
|
ROTFLROTFLROTFL!!!1111111
Cytuj:
Zarabianie pieniedzy (mam tu na mysli najbardziej popularna metoda, czyli exp + lootbag):
1.Knight - 5
2.Paladin - 3
3.Sorcerer - 2
4.Druid - 1
|
ROTFLTROTFLROTFL!!!!1111111
Przecież oczywiste jest, że sorc wrzuci utani gran hur, i trudniej ukraść mu lootbaga. Więc sorc tu powinien być na samej górze.
Cytuj:
Uzasadnienie: Knight z dobrymi skillami zabija najszybciej potworki i ma z tego więcej kasy później paladin, sorc lepszy od druida bo ma lepsze runki atakujące.
|
Runki mają te same, nie uważasz? Bo NIKT nie robi runek po to, żeby z nimi expić. No, powiedzmy nikt z mózgiem.
Cytuj:
Różnorodnosc gry:
1.Knight - 5
2.Paladin - 3
3.Sorcerer - 2
4.Druid - 1
|
Według stereotypu 'sorc=roty; druid=UHy'? Przykro mi, bejbe, knight jest najmniej różnorodny.
Ale czego się spodziewać po kimś, kto każdą profesją doszedł do 15 lvlu... Ja miałem 43 lvl sorcem i 42 knightem. Druid jest prawie taki sam jak sorc, więc nie porównuję, palkiem wbiłem ~20. I śmiem sądzić, że knight jest najgorszy, a sorc najlepszy (choć niektórzy mogą sądzić, że druid ^^').
A co do samego tematu (tak tak, może nie widać, ale zauważyłem, że napisał go ktoś inny, niż autor przytoczonego posta...) - całkiem trafna ocena.