Ahahahaha ROTFL
To mi przypomina pewnego kolesia na Lunarze. Uratowalem mu dupe bo siedzi na 1lvl w kopalnie dwarfow no i nawalaja w niego 2 roty i 3 dwarfy. Ja tak stoje i sie zastanawiam co mu odbilo. Lvl 10 a ten nie bije ich. To poczekalem jeszcze troszke az mu zjechaly do reda. Prawie zginol bo troszke szybko mu life schodzil ale poswiecilem mu jedno uho. Npisalem tylko " nie musisz dziekowac" i poszedlem sobie nizej na guardy. Nagle msg do mnie:
-dzieki
ja: np ale na przyszlosc nie afkuj i stawaj w bezpieczne miejsce
- ja tylko www przegladalem i nie widzialem
ja: no to okienko sobie jakos ustaw abys widzial panela rozmowy i life
- ok
I tak sobie zrobil ze mnie przyjaciela. Dzien pozniej msg od niego:
- czesc masz moze jakies free item ??
ja: nie. To co mam jest na sprzedaz
- prosze daj mi cos, pls pls pls
ja: mowie ci ze mam na sprzedaz. Mi jest kasa potrzeban wiec jakby co o moge tobie sprzedac taniej troche
- daj mi za free
ja: jaki koles mowie ze nie !!!
- to idz na smoki
ja: O_O a dasz uha i zapewnisz wolny wolny respawn przynajmniej 2 ??
- no pls pls pls idz na smoki
ja: ignore (nie lubie nachalnych ludzi)
Za chwile z 2 innych kont ten sam koles. Dalem mu ignora i sie skonczylo na jeden dzien. Drugiego dnia:
- pomozesz mi ??
ja: w czym ??
- mam redskulla i musze poczekac az zniknie, popilnujesz aby mnie nie zarypali ??
ja: O_O
- no pls pls pls. Zaplace
ja: boze miecha czekac az ci redskull zniknie. Daj mi spokoj. Trzeba bylo nie bic ludzi
- no bilem thiefow
ja: to trzeba bylo bic ale nie zabijac.
- no pls pls pls
Po tym go spotkalem kolo dwarfen bridge. Of kors blagania jakies i teksty typu: "daj mi jakis item bo mam slabe na sobie i mnie szybciej zabija". Zaprowadzilem go do dziury obok co jest jak sie idzie na smoka kolo kazz i kazalem mu tutaj stac miecha. Potem sobie poszedlem. Kolesiowi of kors sie znudzilo i poszedl sobie gdzies i za redskulla poginol troche. Potem zalozyl nowe konto i sie nie odzywa narazie (na cale szczescie).
Co do topicu to pomysl raczej nieudany. Nie ma tylu modkow grajacych kazdy na kazdym servie z odpowiednim lvl aby pokazywac co sie da na jakich skillach itp. Lepiej samemu trenowac i expowac i odkrywac conieco.
|