Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2006, 13:25   #584
Lockhart
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Chełm

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dill
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 158
Skille: 17/25
Poziom mag.: 80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzator Pokaż post
Gówno mnie to obchodzi co ludzie o mnie myślą ale w przeciwieństwie do metali to stać mnie na fryzjera I mydło nie jest mi obce.. Wiem jak wygląda metal i jak pachnie bo jest paru u nas w szkole więc po co ci ta kłótnia o nich?... A tak swoją drogą mogłeś Utevo gran mas vis I jazdeczka Wixa by była i po ptokach...
Co do kicka Jakim sposobem sie uhnęłeś jak miałęs kika ??? Nikt by cie nie uhnął bo nikt cie nie lubi jeszcze pisali na priv żebym cie ujebał a ty mi tutaj Cry me a river ... Trzymaj się i pozdro dla Skrzynek depo którym jesteś teraz bliski :*

heh wlasnie sie kurwa nie uhnolem bo mialem kicka ... a co do tych ktorzy tak pisali.. to wiesz hu* z nimi. ja tam ich uwazalem za spoko ludzi i kumpli a ze bylo inaczej to pierdo** mnie to. tez sie trzymaj i pozdro dla pani w temple bo szybko sie tam znajdziesz
P.S. swoja droga twoje teksy sa naprawde denne ... wiec nie uzywaj ich ... prosze...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl Pokaż post
Zawsze kupuje paka w rl kasie Master Żalumie

Co do bohow napisałem że bym oddał jakby nie napisał teg co napisał. A że nie pomyślał zanim napisał to teraz musi sandałki nosić. Jowilowi Dsm oddałem bo to był żart. Ręce i cyce opadają jak sie ciebie czyta Vilum.

I nie huntuje nikogo za darmo zawsze mam jakis powód. ciebie huntuje za frajerstwo i złodziejstwo a Lockharta za zdrade Kolejna Czaszka zawitała w moich Vipach ;D

DO PIECA Z WAMI CIAO ;*
piszesz ze hunted jestem za zdrade ... heh no wiesz to wy mnie chyba zdradziliscie nie ja was ... ja moglem ciebie brzezia i scrapiego ojebac na naprawde duzo kasy ale tego niezrobilem i naprawde sie dziwie ze piszesz ze jestem hunted za zdrade po tym co TY mi zrobiles
16:53 Dano Rivi [136]: i kill all guild

Ostatnio edytowany przez Lockhart - 01-10-2006 o 13:29.
Lockhart jest offline