Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2006, 14:34   #14
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
trzeba by jeszce zrobic rozdzial na: pvp, non-pvp i e-pvp
Ja napisalem ten temat pod kątem gry na zwyklym servie pvp. Jednak walka z innymi graczami na serwerach pvp i pvp-e to jest praktycznie to samo, czyli najlepszy sorc, potem drut, pal, knight. Natomiast na non-pvp ranking sie nieco zmienia:

Ranking profesji na non-pvp:
1. Druid - 13
2. Sorc, knight - 10
4. Paladin - 9

Czyli tak czy siak, niezaleznie od swiata najlepsza profesja jest druid. Sorc i knight maja rowne punkty ale uwazam ze o pół punktu jest lepszy sorc bo szybciej expi. (expienie to imho najwazniejszy element gry bo jak masz lvl - zabijesz potwora, nie masz lvla - nie zabijasz potwora czyli lvl robi wielką roznicę). Na ostatnie miejsca spada za to paladyn.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin
Nie ma czegoś takiego jak sekret druida, to że Mateusz~ expi teraz najszybciej nie ma nic wspólnego z czarem exura sio~ tylko jego czasem który poświęca na tę grę expiąc. Taifun ostatnio mniej maniaczy...

Ale poradnik dobry, co do ocen - zgadzam się.

Niemniej jednak dla mnie najbardziej liczy się walka PVP, więc...

Sorcerer górą :}
Wlasnie ze to ma wiele wspolnego z czarem exura sio. Bo jak leczysz sie o polowe taniej to zostaje ci wiecej kasy. Jak zostaje ci wiecej kasy to kupujesz wiecej run i manasow. Jak kupujesz wiecej run i manasow to expisz szybciej od sorca ktory w tym samym czasie zuzywa mniej run i manasow wiec wolniej zabija potworki. Dlatego wlasnie druid expi szybciej od sorca, a czary ktore posiada sorc a nie posiada druid nie slużą do expienia. Rozumiesz czy mam zbudować z tego kwadrat logiczny?

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 01-10-2006 o 14:49.
noobowaty mistrz jest offline