Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2006, 14:55   #15
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz Pokaż post

Wlasnie ze to ma wiele wspolnego z czarem exura sio. Bo jak leczysz sie o polowe taniej to zostaje ci wiecej kasy. Jak zostaje ci wiecej kasy to kupujesz wiecej run i manasow. Jak kupujesz wiecej run i manasow to expisz szybciej od sorca ktory w tym samym czasie zuzywa mniej run i manasow wiec wolniej zabija potworki. Dlatego wlasnie druid expi szybciej od sorca, a czary ktore posiada sorc a nie posiada druid nie slużą do expienia. Rozumiesz czy mam zbudować z tego kwadrat logiczny?
Zle mu to wytlumaczyles, owszem wszystko to jest prawda ale:
PGerzy zuzywaja ogromne ilosci mf (maja ich tyle ile moga uniesc) a wiec jesli druid zuzyje o polowe mniej many na exure sio moze siedziec dluzej na spawnie bez potrzeby latatnia do dp (oczywiscie mozna doladowac mfy za pomoca kolegi ale mowimy o grze solo). Nie wiem coprawda ile mfow sa w stanie uniesc druidzi na 200+ i nie wiem na ile wystarczaja ale to jest kolejny argument na kozysc druida. Pozatym jesli chodza oni na warlocki w demonie bez mana shield (nie wiem jak oni expia...) to powrot zajmuje kupe czasu.
Stożek jest offline