Dajemy, dajemy i to ostro, tylko ostatnio jest jeszcze ostrzej bo sweki robią pa i można dostać w łeb za bóg wie co.
Ktoś tu sugeruje moją listę deadów, lecz nie wie w jakich okolicznościach były i jaki miałem na nie wpływ, więc bez komentarza proszę
Co do dawania passów, ja od nikogo nie rządam passów, ani nic takiego, jednak znam sytuację z titani, gdzie ludzie mieli te chary 100+ lvl i co, poszli na inny server, postać leży nieużywana, passów nie da bo nie i tyle. Trzeba się bić póki macie gigantyczną przewagę nad wrogiem(triada), a arcanium nie jest zbyt liczne, więc nie widzę problemu. Mając 11 osób na składzie można zrobić bardzo wiele, kto powiedział że trzeba atakować w środek dnia? A dlaczego nie robić ataków nad ranem, lub wieczorem, nawet nie trzeba do tego 11 osób, a wystarczy 6-7 przy tak słabym przeciwniku. Myślicie że sweki cały czas siedzą na ventrillo i się czają? Sweki nie są zorganizowane, podczas battla odliczali combo na ekranie, i wogóle, śmiech na sali

A to że sweki mają bota, phi, jak się walczy w odpowiednim miejscu to i bot im nie pomoże