@Biovital
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Biovital
: Pan Spongyfhy :
Czy nie możesz samemu pomyśleć ? A nie kraść pomysły innych użytkowników ? W tym przypadku mnie  Chciałbym cie powiadomić że za plagiaty będą bany ( tak słyszałem  )
|
Oskarżanie mnie o plagiat jest nie na miejscu. Nie czytałem wszystkich propozycji na konkurs, więc nie jestem pewien, czy MÓJ pomysł (nad którym myślałem cały dzień i który w całości jest moim dziełem) już się wcześniej pojawił, czy też nie, a już na pewno niczego od nikogo nie zgapiłem i żednego pomysłu nie ukradłem. Dopiero po przeczytaniu Twojej wypowiedzi przejrzałem temat ze zgłoszeniami i rzeczywiście, zauważyłem propozycję podobną do mojej. Podobną, ale nie taką samą. Myśle więc, że nasze propozycje mogą być rozpatrywane oddzielnie, biorąc pod uwagę różnice między nimi oraz fakt, że każdy wpadł na swój pomysł sam.
@Down
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karłowaci
Ale nie każdy specjalnie zagpil pomysl innego. Poprostu zobaczyl na tibia.pl ze jest konkurs i dal zgloszenie nie czytajac innych
|
Zgadza się.
EDIT: Po przeczytaniu licznych komentarzy dochodzę do wniosku, iż pomysł i tak nie ma zbyt wielkich szans na zwycięstwo, więc gdy tylko wymyślę coś nowego, edytuję posta z teatrem.