Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2006, 08:12   #986
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Świat: Iridia
Poziom: 135
Pergamin

Cytuj:
Imo, nie byłby to zły wybór, bo Ty masz cos swe do pokazania, nie jestes asslickerem który był w Arc albo cos, po prostu w pewnym momencie rzuciles gildie Swe, zeby ratowac Six Sens, skonczylo sie jak sie skonczylo ale przykladem jestes godnym do nasladowania.
Chociaz 1 osoba zauwazyla moja skromna osobe. A na wojnie SS kazdy kazdy goraco przywital moja osobe...

Na tibialandzie mozna latwo uciec =) Juz kilka osob sie o tym przekonalo probojac zlapac mnie na wojnie AO, Danthorr powinien cos o tym wiedziec A mianowicie

Desert Dungeon
Jest to miejsce gdzie mozna latwo sie schowac, jak i latwo sie zgubic Nie wiem czy ktos z was ogladal kiedys filmik z wojny na eterni... gildi Ifernal Affairs czy cos takiego (pewnie popiepszylem cala nazwe gildie no ale ok) jak oni w czasie battle zrobiili szybka akcje na desercie... Mieli klucz do pokoiku z 4 portalami (nie trudno jest go zdobyc, moge napisac jak jezeli kogos interesuje) 1 portal=1 klasa postaci... Kazdy wszedl do swojego pokoiku... i ci co byli w pokoju palladynow wciagneli lina tych z innych pokoikow i rozlozyli trapa Filmik tez posiadam... To bylo battle moze z 20 vs 10 i wszyscy swego czasu mieli aimboty/uhboty... takze wojna byla Ciekaww

Hellgate
W te miejsce nie bede sie wglebial Ale kto tam expil i zwiedzial... Kto zna Draconie to wie ze tam jest ciekawie i mozna smieszne trapy robic i dobrze walka idzie

@MOLS
Tam nikomu nie radze uciekac.. Chocby z 1 wzgledu, ze zanim nie poznasz dobrze drogi do SAMEGO MOLS tymi labiryntami trolli i z innym scierwem albo masz ogon to nie warto sie zrywac bo wielu probowalo a zakonczylo sie to smiercia

I najlepsza taktyka wedlug mnie na open battle to jest lurowac kogos w waskie przejscia... MAX 3 hexy szerokosci Robic to tak zeby 1 osobe z przeciwnego teamu odciac magic wallami. tak zeby nikt z gildi jego nie mogl go leczyc Wtedy juz nie odliczac zadnego combo tylko walic z sd jak leci
Karolek98 jest offline