Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karolek98
Chociaz 1 osoba zauwazyla moja skromna osobe. A na wojnie SS kazdy kazdy goraco przywital moja osobe...
Na tibialandzie mozna latwo uciec =) Juz kilka osob sie o tym przekonalo probojac zlapac mnie na wojnie AO, Danthorr powinien cos o tym wiedziec  A mianowicie
Desert Dungeon
Jest to miejsce gdzie mozna latwo sie schowac, jak i latwo sie zgubic  Nie wiem czy ktos z was ogladal kiedys filmik z wojny na eterni... gildi Ifernal Affairs czy cos takiego  (pewnie popiepszylem cala nazwe gildie no ale ok) jak oni w czasie battle zrobiili szybka akcje na desercie... Mieli klucz do pokoiku z 4 portalami (nie trudno jest go zdobyc, moge napisac jak jezeli kogos interesuje) 1 portal=1 klasa postaci... Kazdy wszedl do swojego pokoiku... i ci co byli w pokoju palladynow wciagneli lina tych z innych pokoikow i rozlozyli trapa  Filmik tez posiadam... To bylo battle moze z 20 vs 10  i wszyscy swego czasu mieli aimboty/uhboty... takze wojna byla Ciekaww 
|
mam prośbę czy mógłbyś zarzucić link do filmiku z wojny chętnie obejrze i powiedz pod jaką tibie to działa xD