02-10-2006, 14:27
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: PŁOCK
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
@Blazejfhooj
Nic nie wiesz to nie komentuj glupku.
Ventar wywalal mojego kumpla z kopalni jak pisalem do niego, ze ma jego zostawic to mnie ignorowal, to pobieglem jemu przemowic do rozsadku gdy wbieglem do kopalni dostalem kicka na soldierach i padlem wiec wrocilem z Sathanem poklepac troche Ventara po czasie zglosil sie Drazharm, ze mam oddac uhy, ale ja nie mialem zamiaru oddawac to Drazharm powiedzial, ze zabija mojego kumpla jezeli on jest wazniejszy od Wanted, moja reakcja byla, ze kumpel z rl jest wazniejszy niz kumple virtualni nie zabili jego, ale na nastepny dzien padl Radzikk za zabicie 20+ lvla i sie zaczelo zabijanie ludzi z wanted i wanted academy.
Po zabiciu 1 osoby z academy ktora miala red skulla polecialo z niej 100k+ mialem oddac loota i problem mial byc zalatwiony, ale z nudow jeszcze zabilem w nastepny dzien lyotha i qazo solo lol noobki z nich.
Drazharm za duzo sobie wyobrazal co on moze robic na azurze i ze on tutaj rzadzi a ja nie jestem frajerem takim jak ludzie z Elblaga, ze placili jemu za rozne sprawy a dalej z nim sa i beda.
Nikomu nigdy nie lizalem dupy i nie bede lizal, nie bede sie ponizal przed innymi, Tibia jest dla mnie tylko gierka biegajace piksele itd.
Jeszcze zadam pytanie ludzia z Wanted ktorzy nalezeli do tej gildi przed zabiciem Drazharma, 2 miesiace byl pokoj i co sie stalo z paymentami ktore zaplacili swe i nie ktorzy czlonkowie DOF?? jezeli Drazharm wam nic nie daje tylko mowi "chcesz kase idz robic PA"??.
|
Poklepać za to że miałes kicka na soldach ??
|
|
|