Expienie (miejsce, nazwa profesji, liczba punktów za miejsce):
1. Druid - 3
2. Sorc - 2
3. Paladin - 1
4. Knight - 0
Eh... Rozwaliło mnie to, że jako uzadadnienie dałeś to, że jakiś tam debil grał 24h i wbil 6 m expa. Co do samej punktacji też się nie zgodze, bo jak dla mnie to wygladałoby to całkiem od tyłu ze wskazaniem na Palla.
Huntowanie:
1. Druid - 3
2. Sorc - 2
3. Paladin - 1
4. Knight - 0
Tutaj też się nie zgodze. Sork 100 razy lepszy. Druid jak dla mnie przedostatni za pallem.
Blokowanie:
1. Knight - 3
2. Paladin - 2
3. Druid - 1
4. Sorc - 0
Tutaj się zgodze.
Bezpieczenstwo (szansa na przetrwanie niespodziewanego ataku danego potwora/czlowieka):
1. Knight - 3
2. Paladin - 2
3. Druid - 1
4. Sorc - 0
Tutaj się zgodze co do Najta, ale do Palla nie, bo Pall bez tarczy to poprostu łatwy cel. Dałbym 2 Sorka.
Łatwosc gry (dla poczatkujacego):
1. Sorc - 3
2. Druid - 2
3. Knight - 1
4. Paladin - 0
O.o i punkt, który mnie rozbroił NIE MAM PYTAŃ!!! Po pierwsze, gdzie w Sorku łatwość, człowieku co ty piszesz? Sork, Pall i Drut to najtrudniejsze profesje. Najt prosty jak budowa cepa. Bierzesz eq i skilluje do 50/50 i możesz expić. A innymi musisz pomyśleć co kupić, kiedy i jak tym dysponować.
Zarabianie pieniedzy (mam tu na mysli najbardziej popularna metoda, czyli exp + lootbag):
1. Knight - 3
2. Paladin - 2
3. Druid - 1
4. Sorc - 0
Zgode, ale ze wskazaniem na PALLA.
Różnorodnosc gry:
1. Sorc - 3
2. Druid - 2
3. Paladin - 1
4. Knight - 0
Pełna zgoda.
Podsumowanie:
Jest kijowe. Bo wyszło Ci, że Druid jest lepszy. Żadna profesja nie jest lepsza ani gorsza i to stwierdzenie jest tylko prawdziwe i nie mo cao robic takich tematów.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
|