Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aqual~
Gz Iomer , chociaz ostatnio cos zwolniles
@selena
Nie chcialby ktos kupic dh , dwarven armora , beho helmeta , sb i many many many many more shitu ?:> jak cos to czasami jestem online XD
|
I ty też kończysz... =(
Chciałem to napisać na tibia.com ale napisze tu z wiadomych przyczyn.
Zawsze bede pamietał stare czasy na isarze, matlixa który mnie wciagnol mnie w ta dziwną grę. Te smieszne akcje na isarze które są do dziś (pzdr dark daro i ciechan xD).Ten klimat kiedy sie przenieślicie na selene i wtedy was poznalem w Myosotis, jedej z najlepszych gildi na selenie.. <3 . Bedę pamietał akcje w myosotis jak jeszcze byłem noobkiem ;d Pamietam z tamtąd prawie wszystkich

Na zawsze bede pamiętał akcje z dark aven, kenien, dark xari, movix... nieraz bilismy sie w kazz praktycznie o nic, zawsze bedę pamietal to ze nigdy nie lubiałem zarozumiałosci keniena, i agresywnośći avena ale i tak was kocham xDDD Zawsze bede pamietal sexowny głos Wirtuala, zabójczy smiech davida szczoteq'a, jak i głos Dark soris'a, iwka, loonego i tych innych smieci co nasz kanał na team speaku odwiedzali (a było ich sporo) [Disco polo mode by dark'shark SUX xD] O kim to jeszcze zapomnialem hmm losiek, darth xarr, gucia. Jak kiedyś wszyscy wrócicie grać... informujcie mnie o tym. Nadal jestem lojalny do corentu i myosotis ;p HAIL BROTHERS!
David szczoteq, dark aqual, movix, losiek, soris aka xov~, Kenien, iwek, loony, smoczq, gucia, pos, cidar, komso, xari, aven, wir i ciechan z isary, hmmm jeszcze mały klan i alerix, lara [napisać jak o kimś zapomnialem]
Papa!
Signed
Mani.