Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2006, 21:31   #745
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jura Pokaż post
pewnie o tym wiesz, słowo "polack" to słowo obraźliwe.
Każdy może wpisać na google i zobaczyć co mu wyskoczy.

-------------------------------------

Xaemus, moze zapomniales o swoich obrazliwych slowach na tibia.com forum? Jak mnie nazwales raz? Hm... bylo cos o "hairy" i chyba "dick", nie wiem w jakiej kombinacji, ale post jest zachowany na pewno Ale coz... to stare czasy, teraz juz nie piszesz takich fajnych postow. Zmieniles sie troszke.
Oczywiscie napisales post nub charem ktory kazdy znal i zna, ale wiesz, inne konto wiec ban za obrazanie by cie nie dotknal nawet. Heh, jakos raportu nie zlozylem

Ale coz... jak to "ktos" powiedzial, ty tylko znizasz sie do naszego poziomu. Wiec moze powiesz mi kiedy uzywalem az tak wulgarnych slow? Kazdy kto kiedykolwiek ze mna rozmawial moze potwierdzic ze ja nie uzywam takich slow.

Jura, znam Xamuesa juz pare ładnych miesięcy i o ile pamiętam wtedy na forum tibia.com napisal cyt.: "...w momencie gdy na twoim penisie pojawi się kilka włosów, wtedy być może będziesz mógł mi powiedzieć co mam robić a na razie sry ale nie". I naprawdę nie mogę się dopatrzyc czegoś obraźliwego w Jego poście. Poprostu pośrednio dal Ci do zrozumienia, że jeszcze Ci trochę latek brakuje, lodówki mu nie napełniasz, rachunków za niego nie płacisz, więc powinieneś się od niego odczepić.
To tyle z mojego punku widzenia.
Xaemus z tego co wiem ma bana na trzy miesiące, więc nie może niestety Ci odpowiedzieć. Nie jest mi dane osądzać czy ban został dany ze względów prywatnych, czy też rzeczywiście Xaemus przegioł pałe. On sam niechętnie o tym mówi jedyne co udało mi się ustalić to to, że jeden z Adminów tutejszego forum nazwał go publicznie kotkiem.
Elmer jest offline