Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slayer Shaphiree
Nastepny noob . Ja nie mam nic do driudow i magow , ale wiele Noobow gdy juz poznaja profesje ida na latwizne , czyli sorcerrer . Robia tak bo im sie nie chce skillowac
|
oj niekoniecznie, mam kolege co gra knightem i wogole nie skiluje bo musie nie chce. ma 35lv i skile 55/50 i czerpie wiecej przyjemnosci z tego niz wielu zygajacych skileniem tibijczykow ( kazdy gra tak zeby czerpal z tego przyjemnosc. i o to chodzi). a granie drutem/sorciem wcale nie jest takie latwe jak ci sie wydaje.
Cytuj:
ale ja wam cos powiem . Jesli vjest dwoch newbiech ( lub noobow ) i obaj maja 15 lvl , jeden jest knightem a drugi sorcem to knight bedzie bil roty na hita a taki msorc nie bo jego rozdzka wali tylko 30.
|
ale za to sorc na 35 lv walnie z sd za 300 a knight nie

. czy kazdy 15 lv to noob? jaki to ma zwiazek z tym ze knigt wezmie rota na jednego hita a sorc nie?
Cytuj:
Ale najbardziej mnie wkurza w sorcach to ze jak knighcik sobie trenuje to socre umyslnie zabijaja mu potwory ( mowia ze cwicza mlev i nie wiedzieli )
WiElKiE NoObOsTwO !1!1!1!1
|
teraz to sie czepiasz. druidzi i knighty tez czasem przzeszkazaja w skilowaniu. i to jest normalka. widac ze masz jakis uraz do sorcow. pewnie zaczales nim gac i ci nie wyszlo...?!?
nom, wielkie noobstwo...