Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2006, 08:47   #42
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
madzy nie mieli mozliwosci kupowania run w sklepie
No i co z tego? Przeciez sorce i druty i tak z run nie expia a z exori vis/mort, ewentualnie dodajac do tego wand i summony.
Cytuj:
Knighci, ktorzy graja od razu po wlaczeniu nowego serva jakas daja sobie rade.
Expia wolniej od sorcow.
Cytuj:
Początkową różdżką mana schodzi na tyle wolno, że nie expisz wolniej. I jesteś te - chociażby - 5h do przodu.
1 rozdzka mana schodzi prawie w takim samym tempie jak sie odnawia a przeciez caly czas potworow nie bijemy czyli nigdy jej nie brakuje. A po tych 5h knight wcale nie bedzie expil szybciej od sorca, wrecz wolniej. (bo 5h to nawet nie sa skille po 50 a przeciez sorc z rozdzki zadaje stale obrazenia i z dystansu)

@wszyscy
Nie chcialem isc na wojne z krytykantami ale widac musze bo prowokuje mnie ich katastrofalna wiedza na temat tibii. Z tego co widze w tym i innych temat rycami graja fanatycy allaha ktorzy nie widza swiata poza mieczem albo aksem. Sorcem, drutem, palem graja ludzie troche madrzejsi.
No ale ja sie nie dziwie ze tak jest. Nawet idiota potrafi zaznaczyc atak na potwora i sie uhac hotkeyem co jakis czas. A nie kazdy potrafi trafiac z exori vis i nie wpierdzielac sie na kilka dragow naraz. Dlatego ludzie uwazaja ze knight jest lepszy. Jednak jesli ktos posiadzie juz tak elementarna umiejetnosc jak trafianie z exori vis to sorc jest po prostu dla niego lepsza profesja. Knighta popieraja nooby ktore w zyciu pacca nie widzialy na oczy.

A teraz spojrzcie jakie bydło i hołota gra rycem. Ludzie kompletni zieloni tacy jak Tymoslaw, Hunter Of Mystery, BaxCrow, Newbie123. A szczytem chamstwa, debilizmu i porażenia mozgowe byla ta wypowiedz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymoslaw
Powiem jedno LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Pytanie tylko co robia moderatorzy. Odpowiedz jak cholera na temat.

A teraz spojrzcie kto gra/opowiada sie za sorcem/drutem: Vil, Stożek, Lasooch.

A teraz pytanie za 100 punktów:
Kto ma racje: Vil, Stożek, Lasooch czy może Tymoslaw albo BaxCrow. No jak myslicie? -,- (ja nic nie sugeruje ale dla mnie odpowiedz jest oczywista).
noobowaty mistrz jest offline