Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2006, 12:51   #74
Darium
Guest

Żarówka

Nazwa: invisible (przeźroczysty)
Inkantacja: invis min e
Mana: 150
Rodzaj czaru: spontaniczny/runiczny
Ilosc uzyc runy: 1
mlvl: 10 (potężny czar wymaga umiejętności magicznych)
Cena czaru: 12 000 / 4 000 za run
Dla jakiej profesji: all
Opis czaru: Powoduje że znikamy (znika nazwa, kreska życia i ciało), zostaje tylko małe obrysowanie/kontur szary zależny od pory dnia, w tunelu/ nocy prawie nie widoczny, widać na liście żę jest ktoś w okolicy, czar się czyma zależnie od poziomu mlvl (od 45s wzwyż), pruba użycia innego czaru w czsie trwania tego powoduje ze ten się skończy i nie można czarować ok 5 (z wyjątkiem czarów leczniczych jeśli nie atakowałeś nikogo(mogłeś być atakowany)) sekund od momętu jego zakończenia. powoduje żę potwory cię nie atakują bo nie wiedzą że jesteś w okolicy, pomaga się schować w ciemności, czeba podejść do ciebie, na 1 kratke, żeby można było atakować.

przydatne gdy masz black życia, uciekasz przed atakiem innego gracza i nie atakowałeś go, wymaga dużego mlvl i drogo kosztyje, ale za to mało many zabiera i nie ma ograniczeń lvl, pomaga słabszym graczą ratować życie, ale nie pomaga mocniejszym graczą atakować słabszych poniewasz przez 5 sekund nic nie możesz robić jeśli do 15 sekund po czarze zaczniesz coś atakować...
wydaje mi się bardzo pomocnym czarem...

!! Przeglądałem liste czarów...i znalazłem zbliżoy do swojego http://www.tibia.pl/spell.php?s=17&id=55 wcześniej go nie widziałem albo przegapiłem...ale jeśli nie to mamy kilka nowych czarów wziętych z tego forum...

Ostatnio edytowany przez Darium - 05-10-2006 o 01:26. Powód: znalazłem czar zbliżony do swojego...
  Odpowiedz z Cytatem