Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz
ludzie uwazaja ze knight jest lepszy. Jednak jesli ktos posiadzie juz tak elementarna umiejetnosc jak trafianie z exori vis to sorc jest po prostu dla niego lepsza profesja. Knighta popieraja nooby ktore w zyciu pacca nie widzialy na oczy.
|
Jeżeli tak mówisz to sam jesteś noobem, ponieważ nie chcesz przyjąć krytyki.
Cytuj:
Łatwosc gry (dla poczatkujacego):
1. Sorc - 3
2. Druid - 2
3. Knight - 1
4. Paladin - 0
|
Newbie123 odpisał na post Asieksa, że Knight ma dużo HP, więc uważa go za najlepszego w dwóch Twoich kategoriach
1.Bezpieczeństwa i
2.Łatwości gry(dla poczatkujacego), a Ty odrazu Go wpisujesz na swoją noob listę. Potem, w odpowiedzi na Twój post furii, odpisałem, że Knight po 5h treningu, czyli 40/40 spokojnie może już expić, więc wcale nie jest taki zły, a Sorcerer ma mało HP i Cap (najmniej mu przychodzą co lvl), więc wcale nie jest taki dobry. Zauważ, że nie powiedziałem, że Knight jest lepszy, po prostu nie jest taki zły. Mnie się lepiej zabija Larvy takim low level Knightem, niż Sorcem. W początkowej fazie gry Knightowi wystarczy czar Light i Exura, a cała reszta kasy idzie na eq. To nie jest zbyt skomplikowane, więc powinno się zaliczać do
2.Łatwości gry(dla poczatkujacego).
Cytuj:
No ale ja sie nie dziwie ze tak jest. Nawet idiota potrafi zaznaczyc atak na potwora i sie uhac hotkeyem co jakis czas. A nie kazdy potrafi trafiac z exori vis i nie wpierdzielac sie na kilka dragow naraz.
|
Znowu się spuściłeś i zjeżdżasz ludzi, ale to wszystko jest nie na temat. Ktoś wypowiada swoje zdanie na temat kategorii
Łatwości gry(dla poczatkujacego), a Ty nic nie słuchasz i gadasz coś o expieniu na Dragach z exori vis. Następnie wymieniasz nicki kilku forumowiczów jakby to miało coś zmienić.
Moim zdaniem masz rację. Sorc zdobył więcej pkt. od Knighta w Twoim badaniu i to jest fakt, ale jeżeli ktoś napisał, że dla niego Knight jest lepszy w kategorii
Łatwości gry(dla poczatkujacego) to, albo się znim zgadzasz, albo wysuwasz kontrargumenty co do tej kategorii.