Temat: Sword vs Axe
Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2006, 18:29   #550
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

@ Xeradus.. zanim tu zdobedziesz ten Pharao sword, ja dawno bede miec SCA z Ani lub Kupne.. taka prawda, jest to item bardzo żadki.

Co do tematu , tak jak zacyttowal ktos z Tibi Wiki , potwierdzam to teze na bazie wlasnych testow , w wypadku uzywania tarczy , system gry ignoruje defence broni , liczy sie defence tarczy nie broni ,w wypadku broni dwurecznych juz jest inaczej , defence broni ma kolosalne znaczenie..

Osobiscie uzywam Axe , ale jak zawsze powtorze , Giant sword jest (wedlug mnie) lepszy od Dragon Lance'y , wiec dlaczego wybralem Axe ? Bo SCA wciąga Sov'a nosem , a ja zawsze walcze o to co najleprze.

@Któryś z panów powyżej..

Pisal cos o cenach Sov-Sca na serverach , piszesz ciagle ze Sov jest tanszy od Sca na wiekszosci (wszystkich ? niepamietam jak to napisales) serverach , a ja ci powiem ze mnie sie to wydaje troche dziwne.. z racji tego zeby zdobyc Sov'a (czy Sca) trzeba zrobic trudny quest, co wplywa na to ze tych broni nie ma zbyt wielu (sprzedaja tylko pallki i sorce [drudzi nie robia anni ]) , czyli powiedzmy ze mamy w tym danym momencie 10 Sov'ów i 10 Sca na servie , teras zobacz sobie ile ludzi używa swordow i ile osob uzywa Axe , podejrzewam ze 65 % knightow uzywa swordy (kiedys masa ludzi uzywala Club'ów , ale od czasow jak anni stal sie "wykonalnym" questem , ich liczba zaczela systematycznie spadac) , im wiecej chetnych a mniejsza liczba towaru.. tym cena wyzsza czyż nie ? Żeby nie bylo ze tak sobie pieprze głópoty, u nas na galanie Sov stoi za 1,5kk , Sca za 1,2kk (cena wysredniona) , a np. mam oferte zeby kupic Sca za 1kk , Sca wedlug mnie jest tansze na wiekszosci serverow, i nie wydaje mi sie zeby bylo to cos dziwnego..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post

Większość Najtów bierze Swordy, bo to bardziej pasuje do Wojownika niż jakiś tam toporek, ale ja dalej będe przy swoim AXE ROX!!!
Miecz pasuje do Wojownika ? myslalem ze do Rycerza bo Wojownik to osoba ktora walczy (troche slabe tlumaczenie xD) i nie koniecznie w fizycznym znaczeniu kojarzącym sie z przemoca..

pzdr..

p.s. Gdybym kiedys nie wybral Toporów, Wziolbym cluby , mimo ze dlugo smigal bym z war hammerem , byc moze zdobylbym Thunder Hammera, a o satysfakcji jaka bym wtedy poczul , moge tylko pomazyc.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 03-10-2006 o 18:47.
Ajron 88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem