@ Xeradus.. zanim tu zdobedziesz ten Pharao sword, ja dawno bede miec SCA z Ani lub Kupne.. taka prawda, jest to item bardzo żadki.
Co do tematu , tak jak zacyttowal ktos z Tibi Wiki , potwierdzam to teze na bazie wlasnych testow , w wypadku uzywania tarczy , system gry ignoruje defence broni , liczy sie defence tarczy nie broni ,w wypadku broni dwurecznych juz jest inaczej , defence broni ma kolosalne znaczenie..
Osobiscie uzywam Axe , ale jak zawsze powtorze , Giant sword jest (wedlug mnie) lepszy od Dragon Lance'y , wiec dlaczego wybralem Axe ? Bo SCA wciąga Sov'a nosem , a ja zawsze walcze o to co najleprze.
@Któryś z panów powyżej..
Pisal cos o cenach Sov-Sca na serverach , piszesz ciagle ze Sov jest tanszy od Sca na wiekszosci (wszystkich ? niepamietam jak to napisales) serverach , a ja ci powiem ze mnie sie to wydaje troche dziwne.. z racji tego zeby zdobyc Sov'a (czy Sca) trzeba zrobic trudny quest, co wplywa na to ze tych broni nie ma zbyt wielu (sprzedaja tylko pallki i sorce [drudzi nie robia anni

]) , czyli powiedzmy ze mamy w tym danym momencie 10 Sov'ów i 10 Sca na servie , teras zobacz sobie ile ludzi używa swordow i ile osob uzywa Axe , podejrzewam ze 65 % knightow uzywa swordy (kiedys masa ludzi uzywala Club'ów , ale od czasow jak anni stal sie "wykonalnym" questem , ich liczba zaczela systematycznie spadac) , im wiecej chetnych a mniejsza liczba towaru.. tym cena wyzsza czyż nie ? Żeby nie bylo ze tak sobie pieprze głópoty, u nas na galanie Sov stoi za 1,5kk , Sca za 1,2kk (cena wysredniona) , a np. mam oferte zeby kupic Sca za 1kk , Sca wedlug mnie jest tansze na wiekszosci serverow, i nie wydaje mi sie zeby bylo to cos dziwnego..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
Większość Najtów bierze Swordy, bo to bardziej pasuje do Wojownika niż jakiś tam toporek, ale ja dalej będe przy swoim AXE ROX!!!
|
Miecz pasuje do Wojownika ? myslalem ze do Rycerza bo Wojownik to osoba ktora walczy (troche slabe tlumaczenie xD) i nie koniecznie w fizycznym znaczeniu kojarzącym sie z przemoca..
pzdr..
p.s. Gdybym kiedys nie wybral Toporów, Wziolbym cluby , mimo ze dlugo smigal bym z war hammerem , byc moze zdobylbym Thunder Hammera, a o satysfakcji jaka bym wtedy poczul , moge tylko pomazyc.