Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2006, 18:31   #235
satanicus1991
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 09 2006

Dumny

Ja pare razy zginąłem w głupi sposób, albo w głupiej sytuacji:
1. Jak byłem na rooku, jakiś mówi do mnie "Right-click me andselect use with. Then click yourelf" ja sie pytam, po co. Odpowiedział że dostane żarcie. Więc ja głupi tak zrobiłem. Zatruło mnie silną trucizną* i zginąłem tracąc wszystkie przedmioty *- silna jak na trzeci level
2. Wlaśnie wyszedłem z rooka i z kolegą popierdzielam na roty w pobliżu thais. Zapóściliśmy się kawałek wgłąb jaskini i oczywiście natknęliśmy się na zlurowanego fire devila . Tak, dobrze sie domyślacie ja zginąłem, a mój kumpel nie
3.Uciekłem przed PK do jaskini pełnej cyklopów. Jak z niej wyszedłem to mnie owy PK dobił (teraz go zbanowali )
4.Chciałem pomóc jakiemuś ziomkowi rozwalić dwa mino-magi. No to on udaje że biegnie na nie, ja głupi sie zagapiłem, wbiegłem pomiędzy dwa, zacząłem atakować. Ledwo żywy uciekłem. Ale po chwili wrociłem żeby zobaczyć czy już martwe. NIE BYŁY. i znowu padłem
5. I ostatnie. jestem sobie w tej takiej jaskini w pobliżu thais, głęboooko na respawnie cyklopów. Expie sobie spokojnie, nagle jakiś koleś do mnie podchodzi i mówi: "Metallica", na co odpowiadam, że wole System (YEAH! ). On mi walnął smila i zaczął mnie blokować. To ja szpanoje- zatrzymałem się, przede mną dwa cycki mnie tłuką i nie trafiają(a magiem jestem, jak to pisze 22lv XD) ten walnął smutasa. Ja wciągam się ropem na góre i ten koleś tam stoi. Ominąłem go i nagle- czacha biała i zaczyna mnie gonić. Zużył na mnie 5 SDków ale ostatecznie zginąłem. Po relogu koleś napisał mi że zabił mnie bo miał zły dzień (yeah, fajny argument), i że jest mu głupio, bo słucham dobrej muzyki :/ to tyle
satanicus1991 jest offline   Odpowiedz z Cytatem