Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2006, 19:21   #494
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Eagles
Świat: Xantera
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
Master-Sarevok ma numer GG 2729440
Domyślny

Ja pierdole.. co ci tu sie nie podoba?? Jeden prywatny temat dot Xantery i jakos nikt kto gra na xancie nie powiedzial ani slowa.. a ty jak zwykle wpadles pokasowales i koniec.. Wedlug mnie lepiej chyba bedzie zalozyc cholera wie jakie darmowe forum, albo na org.pl temat o wydarzeniach z xantery i nikt pretensji miec nie bedzie.. Co niby ludzie maja pisac, skoro xantera odkad polacy przestali sie naprzykrzac ostro brom stala sie cholernie nudnym serwerem.. nawet logowac sie ludziom nie chce zeby zobaczyc czy cos nowego sie stalo.. wiec korzystajac z w miare spokojnego okresu ludzie postanowili sie lepiej poznac i dowiedziec z kim wkoncu graja na tej durnej xanterze (pewnie dostane bana albo warna za to ze obrazam rzeczy stworzona przez cipsoft.. a ty przeciez nie mozesz dopuscic aby ktos zle o nich powiedzial) i dal temat do dyskusji, aby przekonac sie czy ma doczynienia z ludzmi powaznymi, a moze po prostu z banda dzieciakow, ktorzy nawet jak na swieta dostana kase to od razu przeliczaja ja na pacc, albo bpki uh na allegro.. lol
Master-Sarevok jest offline   Odpowiedz z Cytatem