Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Z run się nie expi.
|
na gsach z blokerem sie expi uzywajac hmm
Cytuj:
To dziwnie expisz. Mi się z wanda zwracało gdziekolwiek expiłem. Tylko trza umieć lootbaga donieść.
|
no wlasnie, trzeba doniesc ;/
Cytuj:
A ze sprzedaży run... załóżmy 2k/bp HMM. daje to niecałe 1k na godzinę. NIE WIERZĘ, że nie dasz rady tyle wyciągnąć z guardów. No, chyba, że expisz z wand of cosmic energy i bez eq, i schodzi Ci majątek na mf na exure gran/vitę... ah, Tyś druid jest. No to z tempest roda, tą samą taktyką. Ja mówię o sorcu z WoI, trzymasz się na tą 1 kratkę i rzadko oberwiesz (tzn. jak lagnie), i się zwraca spokojnie.
|
wyciagam tylko duzo z tego wchodzi w manasy.
Cytuj:
Nie nazwałem Cię (zmądrzałeś=szacunek =p) idiotą, powiedziałem, że 'jak widzę taki idiotyzm (...)'. Chodziło mi o wypowiedź. A to, ile masz lat... wnioskowałem to z umiejętności czytania ze zrozumieniem (na swoim przykładzie, sam w wieku 10-12 lat bezproblemowo wykonywałem tą czynność, a przecież 10-12 to dziecko...).
|
nie boj sie doskonale zrozumialem tekst ze szybciej sie bije mlv expiac. ale dopiero pozniej zrozumialem ze expiac wykorzystuje sie manasy czyli wiecej many sie spala. czyli wiecej % do nastepnego mlv.
hmm... no masz racje 10-12 to dziecko.
Cytuj:
Bejbe, wiesz o co chodziło. O wyrażenie złości na kretynizm. Równie dobrze mogłem rzec, że mnie ręce świerzbią. Choć ogólnie mam do świata pokojowo-neutralny stosunek.
|
no ale dzisiaj musiales na forum pokazac agresje i zamanifestowwac przeciwko robieniu run. teraz nikt nie bedzie juz klepal runek tylko expil bo beda sie bali ze przyjdziesz do nich i zarobisz im wpieprz za to. albo nazwiesz na forum ze idiotycznie graja bo siedza pod depo zamiast expic. nawet nie wiesz jak takie cos dziala na masy ludzi. teraz to juz woole nie bedize miejsc do expienia.
Cytuj:
Wszystko jasne jakby nie patrzeć, jest, że robienie run nie ma sensu, jest, że przy expie tak samo leci mlvl (tudzież szybciej, jak expisz z manasami/lr, choć to pominąłem), jest, że masz exp, jest, że szybsza kasa. Nie wiem, czego tu nie rozumiesz. Poza tym nie mam ochoty na pisanie 666 stron A4 o tym, za dużo razy to tłumaczyłem.
|
akurat to rozumiem (juz). nierozumiem tylko sposobu przekazywania twojej wiedzy, informacji. przemawiaprzez to jakies chamstwo, mania wyzszosci. jakby tego nie nazwac, prosze cie oswiecaj narod w inny sposob.
PS. a propos wodzu, z czym bardziej sie oplaci expic, z lr czy z manasami (oczywiscie expic zeby mlv szybciej wchodzil)