Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartii10
na gsach z blokerem sie expi uzywajac hmm
|
Ja moim sorcem ani razu nie expiłem na GSach i nie narzekam. Poza okazyjnym od czasu do czasu GSem na skale koło Darashii (up/down), z którego zlootowałem k-legi.
Cytuj:
no wlasnie, trzeba doniesc ;/
|
Ja lootbaga po drodze 'zgubiłem' bodaj raz. Poproś kumpla o pomoc jak sam nie dajesz rady ; )
Cytuj:
wyciagam tylko duzo z tego wchodzi w manasy.
|
Nie wiem, jak jest druidem (bijesz z tempesta?), ale ja sorcem ładnie zarabiałem na guardach (choć tomby mi się dużo bardziej podobały - 'szybsza' podłoga, większa różnorodność, imho lepszy loot).
Cytuj:
no ale dzisiaj musiales na forum pokazac agresje i zamanifestowwac przeciwko robieniu run. teraz nikt nie bedzie juz klepal runek tylko expil bo beda sie bali ze przyjdziesz do nich i zarobisz im wpieprz za to. albo nazwiesz na forum ze idiotycznie graja bo siedza pod depo zamiast expic. nawet nie wiesz jak takie cos dziala na masy ludzi. teraz to juz woole nie bedize miejsc do expienia.
|
Rofl, rozbawił mnie ten akapit xD
* Lasooch aka agresywny manifestator wam wpieprzy, runemakerzy! \m/
Cytuj:
akurat to rozumiem (juz). nierozumiem tylko sposobu przekazywania twojej wiedzy, informacji. przemawiaprzez to jakies chamstwo, mania wyzszosci. jakby tego nie nazwac, prosze cie oswiecaj narod w inny sposob.
PS. a propos wodzu, z czym bardziej sie oplaci expic, z lr czy z manasami (oczywiscie expic zeby mlv szybciej wchodzil)
|
Z lr mało expiłem, raptem parę razy... zapewne wychodzi podobnie (tzn. zależy, czy masz farta - czy mf da Ci średnio 40, czy 130 many)...
A co do sposóbu przekazywania wiedzy - po prostu za dużo razy już to tłumaczyłem, i mam tego dość, ale, że wkurzają mnie takie herezje, musiałem się wypowiedzieć xD