Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2006, 14:09   #14
Grocix
Użytkownik Forum

Grocix's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć

Stan: Na Emeryturze
Grocix ma numer GG 6761731
Domyślny

No dobra, też chętnie wezmę udział
A więc tak:

Imię: Menties
Rasa: Nikame
Charakter: Taki jak inni przedstawiciele rasy, nieprzewidywalny, lecz honorowy, samotnik, szczególnie lubiący przebywac w postaci wilka, nie przywiązuje wartości do dóbr materialnych, nie przepada za ludźmi.
Ekwipunek: Lekka skórzana zbroja i długi, lecz wąski, dwuręczny miecz.
Wygląd: Jako wilk - cały czarny, duży, z inteligentnym błyskiem w oku. Jako człowiek natomiast, wysoki, z ciemno-brązowymi, długimi włosami upiętymi w koński ogon, z lekkim zarostem i piwnymi oczami.
Historia:
Pamiętam jakby wydarzyło się to wczoraj. Ludzie z pobliskiego miasta zorganizowali na nas nagonkę... Nazywali nas wilkołakami... Przestraszony, z kąta przyglądałem się jak zabijają, najpierw ojca broniącego mnie i matkę. Potem zabili ją... Byłem zbyt młody i wystraszony, żeby cokolwiek zrobic... Gdy jeden z nich podszedł do mnie, najnormalniej w świecie uciekłem. Nie daruję sobie tego... Gdy chodziłem zbłąkany po lesie przygarnęła mnie wilczyca. Dlatego właśnie najlepiej czuję się w tej formie. Nauczyła mnie polowac i radzic sobie w świecie. Pierwszego człowieka zabiłem w jej obronie, to przy nim znalazłem mój miecz oraz zbroję. Od tamtego czasu wychodziłem do miasta w ludzkiej postaci "zabawic się" i znaleźc sposób na zemstę... Aż w końcu natrafiłem na was...

Przepraszam, ale nie mogę zrobic "ci". Mam nadzieję, że zostanę przyjęty Pozdrawiam
Grocix jest offline   Odpowiedz z Cytatem