teraz chyba moja kolej.

1. Pierwszy raz o tibi uslyszalem pod koniec 2003 roku gdy zaczolem nowa szkole.
WTedy duzo osob o niej rozmawialo. Raz gdy bylem u kumpli w domu oni zaczeli grac w tibie a ja sie nudzielm. wiec postanowilem ze sie popatrze troche.
I mis ei sopdobalo. odrazu gdy do domu przyszedlem sciagnolem tibie zalozylem konto (postac na securze bo moi koledzy grali). wpisuje haslo, acc, i...? Too many players online. Only player wich premium account are still allowed to enter. wiec zadzwonilem do jednego z kumpli i sie spytalem o co chodzi. On chyba tylko myslal ze wiedzial o co chodzi bo mi powiedzial ze to jest jesli sie juz dlugo gralo. To ja jeszcze probowalem i sie wkoncu udalo zalogowac!!!! nie wiedzialem o co chodzi. jak sie zabija itp. wiec przestalenm grac w tibie.
2. Po kilku miechach sobie pomyslame o tibi. i zaczolem znowu grac. Zrobilem postac na securze i na novie (nadal aktywne secura knight lvl 20 nova sorc level 15). Na nove nieststy nie moglem sie nigdy zalogoowac. WIec gralem na securze. Lecz nie dawno koledzy sie przeniesli na nove.

i nazywali secure swiatem n00bow bo nie da sie tam zabijac. tylko dlatego se przenieisli bo jeden gosc sie przeniosl ktory mial 62 level na novie.
ja gralemlecz w koncu gdy sie zaczely wakacje...
3. Moglem rano wstawac i sie logowac. wiec gralem na novie. nabilem 10 level bylem sorcem. nie wiedzialem dokladnie duzo rzczy o runach nei levlowalem bo po 2 dedach od pk balem sie wychodzic z dp.
lecz w koncu wyszedlem nabilem 12 level i juz sie mniej balem. juz wiedzialem co i jak z runami. Teraz mam level 15 (to w te wakacje zacolem grac na novie).
4. Juz od maja probowalem naciognac rodzicow na premium account.
I chyab 10 dni temu mi sie to udalo. dostalem lecz jest mozliwosc ze nie dostane wiecej bo siedzie duzo przy kompie. Lecz tlumacze rodzicom ze teraz nie ma kolegow bo sa wakacje i nie mam co robic wiec gram.
zaliczylem po tych 2 dedach jesxzcze chyba 4. 1 od fire. byl pokuj pelaen fire a ja nei moglem wyjsc bo koles caly czas zamykal dzrwi. Teraz mam duzo kolegow na novie i na securze. Polakow szwedow i anglikow. NAwet jeden anglik ktory mnie raz zabil. teraz gdy bede mial 20 level bede mogl wstapic do blazing hamstars wiec moze tyle pk sie skonczy. taka byla moja historia tibi.
teraz prawie tylko w to grm dziennie. NO moze jeszcze w x-boxa.
i to wszystko.
ps. cos mi forum siada i temotow nie moge zakladac wiec pisze to tu.
sprzedam dark armorai dark helmet na novie. razem albo odzielnie.