Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2006, 14:37   #2397
Kacperka
Użytkownik Forum

Kacperka's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005

Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek Pokaż post
Moim zdaniem Fatom-Lady byl najlepszym polskim graczem na servie.. i nawet to ze okradl ciebie, chcial mnie zabic etc... nie zmieni tego ^.-
właśnie o tym mówie.. nie chodzi mi o jego charakter.. mnie przeciez tez chcial zajebać.. Ale jednak nikt nie ma takiego lvla z pl na silverze co on na innym swiecie na ktorym zaczal grac jak nasze najwyzsze pl lvle mialy 50+ lvl
-.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek Pokaż post
Moim zdaniem Fatom-Lady byl najlepszym polskim graczem na servie.. i nawet to ze okradl ciebie, chcial mnie zabic etc... nie zmieni tego ^.-
No właśnie o tym mówie.. Nie chodzi mi przecież o jego charakter. Mnie też chciał zabic.. Ale żaden pl na silverze nie ma takiego lvla jak on ma na innym serwerze, gdzie stworzył on tamtą postać jak nasze najwyzsze pl lvle mieli po 50+lvl -.0
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szycha150 Pokaż post
Dzis postanowilem ze wracam na silverke . Jednych to ucieszy innych moze nie Piszcie mi na msg czy cos sie dzialo jak mnie nie bylo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma ktos na sell crown legsy ?
NO NARESZCIE Mój ziomek wraca na sliverke Nobq czemu mi nie powiedziales ze odchodzisz.. myslalem ze masz klopoty z netem czy cos ale na szczescie wracasz i to jest najwazniejsze

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 04-10-2006 o 16:19.
Kacperka jest offline