BlezZe:
Teraz już muszę. Wyjaśniłem to ZBYT JASNO. Trudno, najwyżej warna dostanę.
KOLEJNY K*RWA IDIOTA!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BlezZe
@Lasooch
Wiec tak... jesli ktos tylko expi... i nigdy nie bedzie runek bedzie mial maly m lvl w stosunku do lvlu...
|
I będzie miał większą siłę magii, bo w tym samym czasie będzie miał większy mlvl i większy lvl, a także więcej kasy. I użyj mózgu - co lepsze? Odpowiedź jest oczywista, choć pewnie jej nadal nie dostrzeżesz.
Cytuj:
i nie ma innej opcji ;] ghmm... jesli padniesz m lvl spadnie...i lvl... idziesz exp lvl odrobi sie.. a m lvl zostanie w tyle tak samo jak sowrd axe itp...
|
I nadal będzie większy, niż osoby robiącej runy. A 25 lvl 40 mlvl daje siłę magii 170% (robienie HMM non-stop), a 40 mlvl 43 mlvl (identyczny czas) daje siłę magii 209%. Tak na marginesie. Użyj mózgu po raz kolejny - co lepsze?
Cytuj:
Oplca sie robic runy, gdyz m lvl rosnie...
|
Wolniej niż przy expie.
Cytuj:
kasa...
|
Wolniej niż przy expie.
Cytuj:
wolny czas...
|
Nie nazwałbym tego wolnym czasem. Możesz - bez nielegalnego softu - robić cokolwiek podczas runemakingu? Wyjdziesz na dwór? Pójdziesz na spacer? Spotkasz się z kolegami/dziewczyną? NIE! Więc to nie jest przewaga rune machen (nie mówię, że przy expie możesz, po prostu wychodzi na 0)
Cytuj:
mozna porozmawiac z kumplami...
|
Przy expie też.
Cytuj:
odrobic w tym czasie lekcje...
|
To już jest uzależnienie, jak nie potrafisz się oderwać od Tibii, żeby lekcje odrobić nawet.
Cytuj:
wejsc na forum...
|
I paść w tym czasie... (mi się tak zdarzyło - nie mówię, że za każdym razem tak jest)
Cytuj:
a jak bedziesz mial szczescie mozesz zalatwic sobie protekcje za uhy, sd... 
|
Jak potrafisz znaleźć sobie dobrych kumpli (czyli takich, na których zawsze możesz liczyć) - ja takich mam (Gran :*) - to nie musisz robić run za protekcję. A na runy szkoda czasu.
Cytuj:
Kazdy dobry gracz... powie Ci ze robil runy... ze oplaca sie robic runy.. itp
|
Runy to się opłacało robić na Tibii 7.4. Każdy dobry gracz, który gra tą samą postacią od tamtego czasu, powie mi, że to się opłacało (nie opłaca!). A to, że teraz się opłaca robić runy, powie mi każdy nie myślący lub po prostu głupi gracz.
Cytuj:
|
Nie muszę. Sam znam tą grę wystarczająco dobrze.