Temat: Magic Level
Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2006, 15:35   #33
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

BlezZe:

Teraz już muszę. Wyjaśniłem to ZBYT JASNO. Trudno, najwyżej warna dostanę.

KOLEJNY K*RWA IDIOTA!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BlezZe Pokaż post
@Lasooch

Wiec tak... jesli ktos tylko expi... i nigdy nie bedzie runek bedzie mial maly m lvl w stosunku do lvlu...
I będzie miał większą siłę magii, bo w tym samym czasie będzie miał większy mlvl i większy lvl, a także więcej kasy. I użyj mózgu - co lepsze? Odpowiedź jest oczywista, choć pewnie jej nadal nie dostrzeżesz.

Cytuj:
i nie ma innej opcji ;] ghmm... jesli padniesz m lvl spadnie...i lvl... idziesz exp lvl odrobi sie.. a m lvl zostanie w tyle tak samo jak sowrd axe itp...
I nadal będzie większy, niż osoby robiącej runy. A 25 lvl 40 mlvl daje siłę magii 170% (robienie HMM non-stop), a 40 mlvl 43 mlvl (identyczny czas) daje siłę magii 209%. Tak na marginesie. Użyj mózgu po raz kolejny - co lepsze?

Cytuj:
Oplca sie robic runy, gdyz m lvl rosnie...
Wolniej niż przy expie.

Cytuj:
kasa...
Wolniej niż przy expie.

Cytuj:
wolny czas...
Nie nazwałbym tego wolnym czasem. Możesz - bez nielegalnego softu - robić cokolwiek podczas runemakingu? Wyjdziesz na dwór? Pójdziesz na spacer? Spotkasz się z kolegami/dziewczyną? NIE! Więc to nie jest przewaga rune machen (nie mówię, że przy expie możesz, po prostu wychodzi na 0)

Cytuj:
mozna porozmawiac z kumplami...
Przy expie też.

Cytuj:
odrobic w tym czasie lekcje...
To już jest uzależnienie, jak nie potrafisz się oderwać od Tibii, żeby lekcje odrobić nawet.

Cytuj:
wejsc na forum...
I paść w tym czasie... (mi się tak zdarzyło - nie mówię, że za każdym razem tak jest)

Cytuj:
a jak bedziesz mial szczescie mozesz zalatwic sobie protekcje za uhy, sd...
Jak potrafisz znaleźć sobie dobrych kumpli (czyli takich, na których zawsze możesz liczyć) - ja takich mam (Gran :*) - to nie musisz robić run za protekcję. A na runy szkoda czasu.

Cytuj:
Kazdy dobry gracz... powie Ci ze robil runy... ze oplaca sie robic runy.. itp
Runy to się opłacało robić na Tibii 7.4. Każdy dobry gracz, który gra tą samą postacią od tamtego czasu, powie mi, że to się opłacało (nie opłaca!). A to, że teraz się opłaca robić runy, powie mi każdy nie myślący lub po prostu głupi gracz.

Cytuj:
Wystarczy ze popytasz sie ludzi w Tibi....
Nie muszę. Sam znam tą grę wystarczająco dobrze.