Czytając wiekoszosc postow smiac mi sie chce
Grałem od samego poczatku Kyry, kilka dni temu prznioslem sie na inny serwer.
Po 1 Awer Fast nie udzielaj sie tu bo sprzedales swoja postac na ebay.pl wiec po h** tu dalej piszesz?
Po 2 Sila Dahn jeden z wiekszych PA na tym serwie lamus etc. Za mojego grania ubil mnie i kumpla za to ze ubilismy jego kumpla 12lvl ktory kradl lootbagi ;p
Po 3 "A tutaj przypomnę historie legendy Kyry.
Po przegranej wojnie na Arcanii poszedł za kolegami na Kyre.
Gdy miałem 60lev~(sharowałem we 2 osoby) przypominam go sobie na około 30 levelu(Xezbeth) jak już się woził i chciał odkupić mój domek (CC4)
W czasie wojny vs Tetro po dedzie w walce chciał się zacząć rookować lecz gracze Familli oszczędzili go widząc jakie to jest naprawde prymitywne stworzenie. Sprzedał Xezbetha i zakupił Nonix Dark(96lvl~) i teraz sharując z kolegą wozi się po Kyrze zabijając ludzi. Nikt go nie zabije gdyż później będzie : Gedd pomuż , Mooth spawa jest etc."
Nonixem na 96lvlu zaczoł grać Zamzero i na odwrót.Na 100+ Old Zamzero sprzedał Barziemu postac i wtedy zaczelo sie jego PA.
Prawie sami 100+ tu piszą i gowno o sobie wiedza.Jeden uslyszy od drugiego i gada innemu i powstaja historie jak to tetrem grało 6 osob <rotfl>.
Co do sellania postaci to co nie mozecie przezyc ze jakis noobeq kupił se postać Tetra ,Glaxu czy ktorego kolwiek innego 100+ i go uwalacie bez konkrentego powodu?Żal.pl Żal wam dupe ściska że oni maja kase żeby kupić taka postac za 1000zl+.
Ile na kyrze zostało osob z lvlami 100+ ktorzy graja od poczatku ta postacia?
40%?
Śmieszni jestescie...
Jakieś zakompleksione *** którzy muszą kogos uwalic bo ma lepiej albo w rl im cos nei wyszlo i wyladowuja sie w grze...
Albo
22:30 Awer Fast [104]: to nie jest smieszne ... dementiev jedzie do nonixa
I co on mu zrobi?Dementiev 16lat i rodzice mu nie pozwola jechac

Jeśli by puścili to co?Znajdzie jego adres itd.? (weś tate i powiedz ze cie w grze zabili i neich jedzie powie jego rodzicom ze on zabija w grze

)
80% was do żal.pl plx