Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2004, 21:35   #4
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

A ja DB ogladalem nie po to zeby sie smiac z tych zartow ale po to zeby to ogladac Tlumaczenie francuskie b. mi sie podobalo(glos Vegety wymiatal i to wyrazenie ATĄSJĄ!), lektor polski no coz byl jaki byl Czytalem kilka tomow mangi u kolegi i na serio ledwo poznalem ze to jest to samo co w TV 0_0...
Najlepsza seriaBZ
Najlepsza postac:Vegeta
Najlepsza saga:Android/Cell Saga
Najgorsza postac:Goku, glupi pipcony zarloczny debil Wkurzalo mnie to ze z niego takiego pakera zaczeli robic w GT... NP zobaczcie dokladnie odcinek z Super 17... Vegeta w SSJ2 nic mu nie robil wlecial Wielki Goku w SSJ i zaczal sie z nim prac jak rowny z rownym ZEEENAAADAAAAAAA!!!
Najlepsza walka:Goku vs Majin Vegeta!!! YEEEEEEEEEEAHHHHHH!!!! Ale generalnie wszystkie byly superanckie
Bardzo lubilem to anime ale wszystkie stacje TV jakos tak puszczaly te odcinki 'w kratke'a potem byla zmiana sygnalu satelitowego Cyfry+ i juz od tego czasu nie mam tvn7 to sie moge gdzies pocalowac a nie DB ogladac:/ A szkoda bo to chyba jedyne anime jakie mi sie podoba