Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartas15
Rev'ico ja nie mówie ,że ty jesteś jakimś amatorem ,który nic nie wie o
wojnie itd..Ale krytykując moją wypowiedz mówic ,że jestem mistrzem światat sralalal sratat tatata po prostu zachowujesz się jak noob.Ja mam duży szacunek dla ludzi (byłego H  z Lifestyl za to ,że potrafią się postawić bociarzą.Ale gadanie o dupie marynie nic nie da.A Corso też ma racje bo pamiętam jak byłem w HB to ty lizałeś dupsko knightbociarzowi i tym innym bociarzą ,a jak gipo połaczyło się z HB to jakoś nagle patriotą zostałeś...Ja odszedłem od lifestyl ponieważ nie będe razem z osobami ,które niedawno miały zemną wojne...
P.S.A chyba na servie się troche znam bo troche gram
I taka prawda ,że przez ciebie i bociarzy odeszło z beryli kilku bardzo dobrych graczy...Polskich graczy.
|
zkrytykowalem twoja odpowiedź , ponieważ deneruwja mnie ludzie którzy tak mowia " to nic trudnego , zróbcie pare masslogów ,zabijecie godcia po 15 razy to mu sie doniechce grac " wiec LOL po prostu , a jesli chodzi to ze ze stałem sie " patriotą" to w ogóle big lol , niewiem czemu tak mowisz , jak ja nigdy niepatrze na narodowosc ludzi z którymi sie trzymam ...