Świetny artykuł!
Ja przyznam się że jestem newbie mam 16 lat i nie umie grac

Nie przeczytałem wszystkich postów ale mam pare komentarz.
Ja sie spotkalem z wieloma rzeczami pk itd...
I wiele razy widzialem ze jak ktos (szczegolnie BR) pk polaka to wyzywali go
fucking n00b itp.
Troche to dziwne bo po tym tekscie to świadczy ze zabity jest n00bem i to
w pelnym tego slowa znaczeniu.
Ja sie przyznaje ze nie znam sie na tej grze i ostatnio doznalem wstydu a nawet nie wyszlo to na zle.Na channel TRADE chcialem kupic Serpent Sword
no i zglosil sie do mnie gosc z BR mowi ze sprzeda za 2,5 k. ja mu na to ze dam mu bp of gfb i 1k no i niedosc ze dlugo czekal bo powiedzialem ze mam
w depo w AB a ja szlem z expa z foldy to mi wytlumaczyl (okazalo sie ze chcialem mu dac 1 rune gfb) ze bp of gfb to backpack caly zapelniony tymi runami.Zaczalem go przepraszac powiedzialem mu ze jestem nowy i nie wszystko wiem, on mnie zrozumial i powiedzial NO PROBLEM!!!(zaś polak to by powiedzial : "Spie..... ty ku.... zaj....... albo cos w tym stylu) i jestem tego pewny no i powiedzial ze jak bede mial 2k to mi sprzeda bo jemu i tak niepotrzebny
a cio do jednoczenia... (NO COMMENTS) są polacy ktorzy na to pojda ale wiekszosc to imo DEBILE. ale to dobry pomysl i z checia bym sie przylaczyl do grona takich PRAWDZIWYCH graczy. Ja mialem tylko jednego kumpla w Tibii pochodzil z Rosji i byl nowy tak jak ja.Jakos sie dogadalismy i gralismy ciagle razem pomagalismy se kase porzyczalismy itd. no ale on juz nie gra i teraz 0 kumpli, wszyscy nawet polacy niby mamy potrenowac a oni mnie chcą pk tylko ze oni glupi i mysla ze bede nosil cos wiecej od wooden shield jakiegos mieczyka ja nie ryzykuje.
Także jesli ktos gra na chimerze niech sie zglosi plz
Mam 14 lvl skille 42//38