Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2006, 20:48   #1011
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Świat: Iridia
Poziom: 135
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper Pokaż post
Ludzie wymądrzający się jak więkoszość tutaj to w 100% nooby.
po1 to nie Unit tlyko Arcanium... i szczerze powiedziawszy wali mnie to jak im tam idzie bo mówimy o iridi, a prawda jest taka, że gówno narazie tutaj zrobili... jeśli do czegoś za ich sprawa dojdzie to chwała im za to, jeśli jednak nie to prosze sie narazie nie wymądrzać...
po2 żeby prowadzić jakąś wojne to trzeba mieć pieniążki, a jak nam wszystkim wiadomo wojna wybuchła dość niespodziewanie, a przynajmniej taki obrót przybrały pewne sprawy.
po3 to jest właśnie iridia i prosze was ku*wa skończcie wieżdżać na tych co przynajmniej próbowali walczyć ja nie wiem może to zazdrość albo co?
tak czy owak stop z tym shitem z jakim piszecie. -.-

signed :Usar

Ty flejtuchu świnski co ty piszesz wogole? Ja gralem na Iridi i jako ze bylem newbie a wojna SS to byla druga wojna w moim tibijskim zyciu wogole to jakos ujezdzalem tych borowiczkow z uppsala... Mam ci wyslac filmik jak walcza ludzie na iridi, m.in kash i jego armia, ci wszyscy z AO itp? Wolalbys tego nie widziec... Bo pewnego razu dowodzilem na 1 akcji na WOjnie AO i mam z tego filmik na tibia.cam... zamulilismy akcje ale cale szczescie kazdy uciekl... Ci ludzie nie umia z sd walic... odliczasz...1.2.3... a tu nagle leca 2 sd tylko...1 ode mnie i 1 od Mewtu(wtedy 88sorc)... takze nie traktuj tego Unitu jak gorsza gildie od Arcanium... Kazdy polak na iridi na open battle/sneak liczy na jakis fart, szczescie... Moze ktos z Arc bedzie mial kicka albo cos... Malo kto umie walczyc... ALE jest szansa wygrac ta wojne... ALe nie z takimi obecnymi dowodcami i squadem...

A po co ty piszesz te Singed? co ? podoba ci sie ten wyraz? albo chcesz byc taki jak inni na forum.tibia.com? eh? wedlug mnie to jest banda debili a moze wytlumaczysz mi co to znaczy te singed hahaha jesli wogole wiesz...