Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper
Ludzie wymądrzający się jak więkoszość tutaj to w 100% nooby.
po1 to nie Unit tlyko Arcanium... i szczerze powiedziawszy wali mnie to jak im tam idzie bo mówimy o iridi, a prawda jest taka, że gówno narazie tutaj zrobili... jeśli do czegoś za ich sprawa dojdzie to chwała im za to, jeśli jednak nie to prosze sie narazie nie wymądrzać...
po2 żeby prowadzić jakąś wojne to trzeba mieć pieniążki, a jak nam wszystkim wiadomo wojna wybuchła dość niespodziewanie, a przynajmniej taki obrót przybrały pewne sprawy.
po3 to jest właśnie iridia i prosze was ku*wa skończcie wieżdżać na tych co przynajmniej próbowali walczyć ja nie wiem może to zazdrość albo co?
tak czy owak stop z tym shitem z jakim piszecie. -.-
signed :Usar
|
ad. Ludzi wymadrzajacych sie~
Tak, tak oczywiscie masz racje, Ty sie wcale nie wymadrzasz ale strona przeciwna tak! Jestesmy glupimi madralami, ktorzy maja tylko ksiazki w glowie i nawet nie maja czasu poexpic.
ad.1
Kazadum zrobilo COS na titanii i gowno na Iridii, natomiast MM zrobilo gowno tu i tu. I ogolnie wszedzie zrobili gowno, wiec Genkotsu ma raczej wiecej do powiedzenia/zaoferowania niz ludzie z MM.
Bo poza paroma sneak atakami, szpiegiem w gildii, gadaniem glupot na forum, nic wielkiego na razie nie zrobili.
ad.2
Omfg, tyle charów 100+, tyle PA zdazyli zrobic i... nie maja pieniazkow?!
You gotta be kidding, baby!
ad.3
Mamy prawo wypowiadac wlasne zdanie na forum, niezaleznie od tego czy Ci sie to podoba czy nie, czy pasuje to MM czy nie... I naprawde nie obchodzi mnie czy traktujesz to jako shit czy lekture obowiazkowa.
Btw. liczysz na free items po wojnie?

)