Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2006, 21:26   #252
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

1)
18 lvl, sorcerer, byłem na dwóch dwarfach niedaleko thais, i zobaczyłem rozkopaną dziurę. Postanowiłem zejść, i zobaczyć co tam jest. Wskoczyłem, przesunąłem się kratke do góry, bah! Killed by fire devil.
Straciłem plate armor, i wand of dragonjakośtam. Postanowiłem pójść tam, po loot. Biore se scale arma, i kilof do łapy, i ide. Szedłem, szedłem, szedłem, i jestem. Ciesze się, bo dwarfy żywe, dziury zakopane, to nikogo tam nie było. Rozpickowuje, i bach liną. Nic. Przypomniało mi się że przesunąłem się do przodu. Wchodze, przesuwam, ale zdążył mnie abić fd. Straciłem brass legi. Lece again, (...) rozkopuje dół, bach ropem, i co? Wyciągnąłem se qrva fire devila. Bach, 3cia śmierć w ciągu 20 minut.

2) To nie śmierć, ale można zapodać. Na tym dużym polu, koło wyżej wymienionych dwarfów i FD, goniły mnie wolfy. Nie chciałem zabijać, bo poco? Machnąłem myszką, i kabel od fucking neostrady się wypiął. Po 10 min grzebania w kablach, podłączyłem się, i zalogowałem. i co? Budze się z 15 hp otoczony przez 8 wolf. A miałem 20lvl, sorc.