Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2006, 13:20   #15
przemi925
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 03 2005

Domyślny

To i ja się zgłosze.Mam nadzieje,że się załapie.PS.Opis ten umieściłem także na stronie www.rp-online.prv.pl .Jestem tym samym użytkownikiem...Zmieniłem trochę treść(no nawet sporo) aby pasowało to bardziej tu...

Geghan

Typ broniwu-ręczne miecze.

Człowiek/Zna trochę magii ognia.

Pochodził z zamożnej rodziny.Od dziecka wyjawiał zainteresowania do ciemnej magii.W wieku osiemnastu lat wdarł się do zamku króla Salwadora,włądcy jednego ze "złych państw" zabijając jego pięciu najlepszych obrońców.Od tego czasu był jego najwierniejszym sługą. Z łatwością władał dwu-ręczną bronią.Po długiej służbie u króla zaczął odczuwać znudzenie.Pewnego dnia po prostu uciekł.Od tego czasu samotnie przemierza lądy świata mając "na karku" żołnierzy Salwadora.

Ekwipunek: Wielki miecz,metalowa srebrna zbroja.Zapasowe urbania przechowuje w torbie na koniu,gdzie trzyma również czystą wodę i jedzenie.

Umiejętności:Jest dość zwinny JAK na taki typ wyposażenia(Ktoś z lżejszym mieczem jest dużo szybszy,a jak lekka zbroja to się można domyśleć ;]).Potrafi posługiwać się kilkoma czarami magii ognia,co nie raz wybawiało go z kłopotów:Bardzo słaba ściana ognia,Rozzarzenie miecza.

Słabości:Kiepsko się broni,jest dość szybki ale przyjmuje zasadę zabić szybko.W dłuższej walce z przeciwnikiem jego taktyka może okazać się bardzo zawodna. Ataki z dystansu powierza zbroi co może okazać się zgubne.Często używa lekkiej zbroi np. ze skóry.

Tyle,byłoby mi miło,gdybym mógł dołączyć się do sesji.

@Ok przeczytaj teraz,sam wybierz do czego ta postać bardziej pasuje (Elementalista czy Klasyk).

Ostatnio edytowany przez przemi925 - 05-10-2006 o 20:31.
przemi925 jest offline   Odpowiedz z Cytatem