Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2004, 01:16   #77
WszechStronny
Użytkownik Forum

WszechStronny's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdynia

Pergamin

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi na moj artykul, ciesze sie ze 75% procent z was sie on podobal. Teraz czas na male podsumowanie chyba no nie?
Patrzac na wasze odpowiedzi, stwierdzam ze pare osob nie doczytalo do konca, pare chcialo tylko nabic sobie posta, a jeszcze inni bog tylko wie co chcieli osiagnac. Byli tez tacy ktorzy odpowiedzieli kulturalnie, sensownie, i za te wszystkie odpowiedzi dziekuje. Teraz wyjasnie pare niejasnosci. Pare osob pisalo ze nie wszystkie dopiski na koncu czaru sa glupie, ja sie z tym zgadzam, napisalem "glupie dodatki na koncu czaru", a przez glupie mozna wiele rozumiec, a glownie to ze sadze iz niektore sa fajne To taka mala drobnostka, a teraz glowny temat. Jednoczenie polakow. Wielu z was spoglada na ta sprawe zbyt szeroko. Gdyby chodzilo mi o jednoczenie wszystkich polakow to jak jakis monk heretyk wykrzykiwal bym ciagle hasla reklamowe w grze. Natomiast mam inna taktyke, wale na forum. Chce dotrzec do tych paru osob ktore czytaja to forum i wyciagaja z niego wnioski. Mam wiekszy plan ktory niedlugo ujawnie, ale najpierw musicie zaczac myslec o sobie, czy chcesz sie zmienic czy nie, czy ci sie podobaja moje poglady czy nie. Dopiero wtedy, jak juz wezmiesz sie za siebie, to bierzesz sie za innych. Mam nadzieje ze to rozwialo pare niejasnosci co do moich planow i pogladow, zycze milej nocy

A kiedy skończy sie czas dekadencji
fałszywych pretensji
czas umysłowej impotencji
czas poświęcony negatywnej intencji
jak wielu to kręci
mimo konsekwencji
ja preferuje relaks w rytmie roots reggae ragga
w dobie chaosu
ideana przewaga dla
chorych ambicji
całej hipokryzji
dla dźwięków w eterze