Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2006, 16:32   #740
Zecer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 08 2006

Imię: Zecer
Profesja: Knight
Gildia: Anbu
Świat: Honera
Poziom: 84
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rebeh Pokaż post
Nie powiedzialem, ze on skilluje na bocie. ;o Nie odpuszcze sobie, bo nie chce, chyba, ze mi tego zabronisz to sie zastanowie. Swoja droga te zarzuty były co najmniej smieszne
Ja też tak nie twierdze Ale powiedziałeś, że skillowanie xx godzin może być podstwą do oskarżenia o grę na bocie (co ja uważam za śmieszne)
A zarzuty nie były śmieszne. Śmieszne (i bezsensowne) były twoje odpowiedzi. Używanie bota przez ciebie było faktem, chciałem tylko zobaczysz czy się przyznasz. Jednak to ciężkie prawda ? Zwłaszcza, że nikt ci tego nie udowodni... a jednak.
Jak masz ochotę to możesz się dalej sprzeczać ale im więcej sie udzielasz tym bardziej się wkopujesz.

To od ciebie zależy czy mój kolejny post stracę na tą bezsensowną gadkę. Mało osób wie o co chodzi i raczej mało ich to obchodzi ale jak chcesz mogę mówić co wiem, ale wtedy lepiej przygotuj się na sensowną obronę.

Pozdrawiam.

@edit:
Uuuuch... właśnie zauważyłem że pan niewinny usunął cały materiał dowodowy ... "Powód edycji: szukacie czegoś co nie istnieje..." - super skoro nie istnieje to dlaczego miałbyś usuwać ? Boisz się ? No tak ... mogłem nie wspominać ci po czym u ciebie można poznać grę na bocie. Jeśli skillujesz uczciwie to nie masz się czego bać ! Więc wrzuć te ssy (nie zapomnij ich przerobić paintem). Biedaczku...

Ostatnio edytowany przez Zecer - 05-10-2006 o 16:42. Powód: edycja poprzednich postów
Zecer jest offline   Odpowiedz z Cytatem