Temat: Magic Level
Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2006, 16:35   #40
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartii10 Pokaż post
a ja mowilem ze stoje pod depo i cwicze mlv? ;>
a moze lowie ryby albo biegam za jelomkami??
Jelonki ftw! ;d

Cytuj:
eh.. kazy lubi jak sie go idiota nazywa. ja cie tez moge nazwac chcesz?
* Lasooch tak ładnie proooosi... ;<

Cytuj:
a wiec powracajac do tematu...
masz racje z tym robieniem run, ale musisz sie liczyc z tym ze wiekszosc i tak bedzie wolala siedziec przed depo i tluc mlv. bo glupio im bedzie jesli sie ktos zapyta ktory maja mlv na 30 lv a oni powiedza ze 20. zawsze zostanie w psychice to ze we wszystkich poradnikach dotyczacych sorcow/drutow napisane jest ze najlepiej jak jest mlv wieszy od lv o jakies 10 lvli. glowa muru nie przebijesz, nie ma na to rady. ja teraz zmieniam taktyke i expie jaknajwiecej uzywajac manasow i life ringow.
pozdro
Nie ma się czego wstydzić, że mlvl niższy niż lvl, bo tylko ludzie niedoinformowani (i którym nie chciało się tego samemu przemyśleć) lub po prostu głupi będą uważać, że lepiej uprawiać manasitting.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DratrisDxx Pokaż post
jestes bogaty , nadziany ? qp duzo bp manafluidow i go rob
To nie lepiej kupić dużo manafluidów i udać się z nimi expić? Najlepiej na np. necro, i wspomagać (UMIEJĘTNIE!) DSy z e-vis/mort hur, gdy więcej niż 1 (też waste, ale exp jest+kasa jak BoHy spadną).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DratrisDxx Pokaż post
nie chcesz wydawac na to $$? qp wormy i wedke , złow ryby i se ,mow z 0 m lvl utevo lux a wyzszym inne czary tylko ze musisz je qpic :d
Czytać mocium panie nie umiesz. I przecinków stawiać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez teletoobis Pokaż post
Po cholerę Lasooch (mimo, że w temacie ma rację i rzadko widuję żeby się mylił) ciągnie tę krzykaninę z Bartim kompletnie odbiegając od tematu..
W sumie nie wiem. Wczoraj miałem zły humor, a dziś, gdy mi przeszło (i nawet mam gut humor - wreszcie soczewki zamiast okularów!) po prostu to kontynuuję ^^

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 05-10-2006 o 16:41.
Lasooch jest offline