Temat: Magic Level
Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2006, 16:51   #42
BlezZe
Użytkownik forum

BlezZe's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006

Szczęśliwy

Heheh... na wszystkich forach zostalo napisane ze sorcerzy druty ... maja robic runy.. nie bede sie powtarzal z jakich powodow ;] ghmm h lvl zawsze powie ze nie oplaca sie robic run... bo mu zeby wskoczyl 1% pewnie musi z kilka sd zrobic ... ale jesli chdozi o hunty na demy bierze sie kilkadziesiat bp sd... i watpie zebys z samego expa zarobil na to... (cala kase wydarz na sd a nic Ci nie poleci) chyba ze preferujesz expienie 80 ms'em na guardach po to zeby zebrac troszke kase i jesli dla Ciebie miec 30 m lvl na 40 lvlu.. to.. yyyy I jesli wyzywasz kogos od idiotow to swiadczy o tym ze brak Tobie argumentow ktore moglyby obronic Twoje tezy ;] Bronisz sie wyzwiskami? Nie mozesz oceniac kto ejst madry czy glupi bo to tylko gra... ;] Zawsze 40 lvl robi wrazenie z 50+ m lvl ( trudno taki wbic ale...) gdyz jak sd leci po 250 to robi wrazenie a nie 150 :> jest duzo przykladow ktore potwierdzalyby moja teze na temat robienia run ;] Oczywiscie mozesz grac jak chcesz nikt nie bedzie Cie za to wyzywal itp ;]

Ps: czy 50 ek jak ma skille 70 to nie jest siara? ;] (tak samo z sorcem czy drutem) Moglbys opisac gdzie expiles ...hihi demki 40 lvl? bp sd na dema? 2 bp sd na dema? -.-

PozdrOooo!!!
BlezZe jest offline