Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BlezZe
Ps: czy 50 ek jak ma skille 70 to nie jest siara? ;] (tak samo z sorcem czy drutem) Moglbys opisac gdzie expiles ...hihi demki 40 lvl? bp sd na dema? 2 bp sd na dema? -.-
|
Nie napisałem, że na diminach EXPIŁEM. Napisałem, że byłem. For fun, z kumplami. Przygoda. Znasz to słowo?
Co do reszty Twojej wypowiedzi...
Argumenty mi się nie kończą, wszystkie Twoje na ten temat mogę odparować bez nazywania Cię idiotą, jednak to co piszesz to idiotyzmy, i tu - nie przeczę - Ciebie idiotą nazwałem. Dlatego, że nie umiesz czytać/rozumieć.
Co do 40 sorca z 50 mlvl - owszem, wygląda imponująco. Z tym, że w tym czasie sorc nie robiący run miałby ~90 lvl ~51-2 mlvl. I i tak mocniej z sd walnie.
A expiłem głównie na tombach (ładna kasa) i hydrach (ładny exp, wand+2 dsy=30+k/h, wystarczająco dużo na 33-40 lvlu + ładna kasa przy odrobinie szczęścia, którego ja nie miałem).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Therus Mroczny
Nie zgadzam sie 
Co w tym zlego ze uczac sie na przyklad do sprawdzianu dodatkowo co 5min zjem hama i zrobie runke? Dlaczego nazywac to uzaleznieniem?
|
W sumie racja. Zależy od spojrzenia na to, ja uznałem to za niemożność oderwania się od gry, Ty za okazję do zarobku - choć i tak nie jest on wielki.