Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2006, 18:59   #21
Lord Kazag
Użytkownik forum

Lord Kazag's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005

Stan: Na emeryturze
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: -
Świat: Refugia
Poziom: 17
Skille: 19/22
Lord Kazag ma numer GG 1978808
Domyślny

imię: Kazag
rasa: elf [stara cywilizacja]
klasa: ?? łucznik ??

Wygląd: 180 cm, 65 kg, ciemne blond włosy i ciemnoniebieskie oczy, szczupły, przystojny

Zainteresowania: Lecznictwo, polityka

Ekwipunek: długi, ciemnozielony płaszcz, sakiewka z tajemniczym ziołem, u pasa szabla, na plecach kołczan i plecak głownie z jedzeniem i zapasową koszulą, kapelusz, w ręku łuk, w bucie ukryty sztylet

Historia: Urodzony w Księstwie Sinean w czasach Wielkiej Wojny z Monarchią Aarabat. W wieku 2 lat rycerze Aarabat zabili mi matkę i uwięzili ojca, który zginął miesiąc później w więzieniu w skutek tortur. 15 lat ukrywał się w lasach mieszkając ze starą wróżbiarką. W wieku 17 lat udał się do Zamku Sinean i dołączył do Gwardii Króla Estriana. Rok poźniej w czasie wojny poznaje piękną elfkę Lise i zakochuje się ze wzajemnoscią. Niestety podczas jednego z oblężeń Lisa ginie ugodzona strzałą. Kazag wpada w szał i sam wychodzi na przeciw oddziałowi 12 ludzi. Zabija czterech i dwóch ciężko rani, sam odnosi poważne obrażenia i ucieka do lasu. Wyczerpany pada na leśnej polanie gdzie znajduje go wróżbiarka. Leczenie ran trwa bardzo długo ale kobieta robi wszystko co leży w jej mocy i ostatecznie udaje jej się wykurować Kazag. Dziewiętnastoletni elf opuszcza Sinean i udaje się w drogę do opiewanej w pieśniach Teanty, stolicy pradawnego państwa Elfów.
Po śmierci Lisy Kazag niewiele mówi, stroni od innych, jest tajemniczy a u boku nosi sakwe z leczniczymi ziołami. Często studiuje zwoje zapisane zaklęciami jednak nie posługuje się magią. Jest bardzo szybki i zwinny i po mistrzowsku posługuje się łukiem. W zwarciu walczy szablą, jednak nie jest to jego najmocniejsza strona. Trudni się głownie myśliwstwem i marzy o pomszczeniu śmierci ukochanej...

_/_/ Dobre?
Lord Kazag jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.