Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rebeh
Pamietasz za co ostatnio jakis hlvl (moze nie ostatnio...) dostal bana? Za przyznanie sie do uzywania bota...mam tez powiedziec co wiem?
Edit: uuuu, skad wiesz ze to bylo do Ciebie i Twojego kolegi? Moze mi sie odechcialo, a ten text byl do kumpla?  Nie przerabiam ssow w paincie
|
1. Nie znam tej histori. Widocznie przyznał się bo mu to ktoś udowonił a nie potrafił zaprzeczyć. Bez dowodów może mówić co chce. Powtarzam, że nie słyszałem o tej sprawie i chętnie się z nią zapoznam.
2. Mów co wiesz, wszak bez dowodów nie masz nic a jak wyżej wspomniałem mówić może każdy co chce...
3. Nie wiem czy to było do mnie i mojego kolegi i mogło Ci się nie odechcieć. Faktem jest jednak, że znikły zdjęcia, na których każdy mógł zobaczyć niektóre elementy wynikające z działania bota.
4. Nie przerabiam ssow w paincie - to mnie najbardziej rozbawiło... Mam przypomnieć co powiedziałeś gdy usłyszałeś zarzuty? To brzmiało mw tak: "Bawiłem się w paincie i patrzalem ile kolesi sie skapnie". To jak w końcu przerabiasz te ss`y czy nie ?. Zaprzeczasz samemu sobie i to w sumie normalne bo jak już mówiłem im wiecej mówisz tym bardziej się wkopujesz.
__________________________________________________ ____________
Chyba już pora na zakończenie tej dyskusji. Bo nikt właściwie nie wie o co chodzi a i dla mnie to nawet zabawne nie jest. Przedstawie Wam więc krótką historię.
Przeglądając ss Rebeha z awansami w skillach zauważyłem kilka rzeczy charakterystycznych dla działania bota TibiaAuto. Jakoże dość dużo wiem o działaniu botów były to dla mnie dowody niezbite. Wyjaśnię teraz na czym one polegały.
Na jednej ze stron z nielegalnym tibijskim softem (gdzie tak przy okazji znalazlem też użytkownika o ksywce "Rebeh" - pewnie zbieg okoliczności) znajduje się opis skillowania na slimach przy użyciu TibiaAuto. Polega to mniej więcej na tym, że program automatycznie atakuje slimy pomijając "matkę" której zmienia się nazwę dla rozróżnienia. I ta właśnie zmiana nazwy była widoczna na zdjęciach z adv Rebeha (raz w okienku battle[83shield] a raz na ekranie gry[83sword]) na co on odpowiedział, że bawił się w paincie, jak zresztą już pisałem (bio - bardzo inteligentna odpowiedź). W sumie jeden dowód to nie dowód. Więc wystarczyło się przyjrzeć sskowi, gdzie nasz bohater wbija 84 shielda - tam widać jak slime traci 5 HP ale ... nie jest zaznaczony jako atakowany (chodzi o tą czerwoną obwódkę). Coś więc jest nie tak ? Znowu zabawa paintem czy z botem - raczej to drugie, gdyż podczas autoskillowania bot nie zaznacza celu ataku.
To chyba wszystko. Troche się rozpisałem i pewnie to nie ma sensu, gdyż i tak nie możecie już oglądać tych pechowych ssów. Kurtyna opada. Rebeh zaciera ręce, że mimo wszystko wywinął się z tego ciało. A ja ... bawie się w śmieciarza i odnajduje jpg-i które wcześniej zapisałem na dysku w celu głębszej analizy.
[83shield] - zobaczcie na okienko battle ... slime'
[83sword] - znowu slime' w glownym oknie gry
[84shield] - hit bez ataku ?
I dla tych, którzy posądzą mnie o przeróbki w paincie - litości ludzie, to nie dla mnie zabawa. Jedyne co tam dodałem to czerwone okręgi dla zaznaczenia ważnych elementów.
Pozdrawiam.
ZeCer.