Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2006, 20:52   #924
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

SUv :nie martw sie rsem ja zawsze cale zycie na kazdym charze mialem rsa jest respekt wtedy dasz rade stary bij lvl poki mozesz

Obsidia : tak taka prawda NG nie pozwoli nikomu z polakow zrobic lvl wysoki I NG caly czas teraz expi a bynajmniej wiekszosc bo przygotowuja sie do nastepnej wojny i zdziwia sie Polacy z NG za jakis miesiac lub dwa

Ja osobiscie juz nie gram na tym servie ewentualnie moge sie lognac na jakas akcje i wiem ze dla wszystkich polakow nie ma na tym servie przyszlosci a spowodowane jest to niechecia dorpaza i azareda do polakow !! tak !! nie Mannowa ale dorpaza i azareda !! takze wspolczuje polakom ktorzy sie mecza i lvluja swoimi charkami ale niestety i tak was czeka zaglada i tak !! i cieszy mnie jedno - ze polacy z NG i ci ktorzy nie walczyli razem z SOBS przeciwko NG zaczna plakac i i pluc sobie w brode ale dobrze im tak btw zdziwilbym sie mocno jakby ci ludzie sie pogodzili i zwyciezyli z ng razem !!

zal mi tylko mojego Suvika i Vixiorka i reszty chlopakow jak darotki yunka algo rybke

niech wszyscy mysla co chca ale stara prawda mowi ze wujek kiroy ciekawie przepowiada przyszlosc i nie raz moje slowa sie sprawdzily

Pephy : zacznij szanowac przeciwnikow bo za jakis miech mozesz nagle do nas zapalac miloscia i to wielka Pozdrawiam

King Kiroy

Love rexsi

Michal
Kiroy jest offline