Temat: Kim jesteś
Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2006, 20:13   #719
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
A u ciebie z matematyka jest dobrze?
Haha, i kto to mowi. LOL.
Cytuj:
W kazdym razie ty zapewne grasz sorcem albo druidem i te profesje faworyzujesz
Gralem wszystkimi profesjami mniej wiecej po tyle samo czasu i zadnej z nich nie faworyzuje, a jedynie stwierdzam fakty jakie zaobserwowalem podczas gry.
Cytuj:
lecz ja gram knightem i lubie nim grac i jak narazie mi sie nie znudzil (54elite 85/83) mozliwe ze jak wejda nowe swiaty to sie przezuce na sorcow(ach te sdki)
No dobrze, i ja nie mam nic przeciwko temu ze ty grasz knightem. Jak ci sie to podoba to graj. Niech kazdy robi to co lubi.
Ale nie zmienia to faktu ze 'obecnie' knight jest slabsza profesja od sorca i druta. To ze 50+ knight expi wolniej od 50+ sorca jest faktem niepodwazalnym, nawet zakladajac bardzo wysokie skille knighta. A 50 lvl szybciej osiagnie tez sorc bo knight musi skillowac. Podobnie w pvp: knight sam nie jest praktycznie w stanie nikogo zabic. Te 2 fakty sa niepodwazalne i czynia knighta gorsza profesja od sorca/druta. (czy gorsza od pala to juz nie bede sie spieral) A to czy knightem sie "fajniej" gra niz sorcem/drutem/palem to juz sa indywidualne preferencje kazdego z graczy i nie bede w to ingerowal bo jeden woli knighta a inny sorca i kazdy z nich dobrze robi ze gra tym czym lubi i nie powinien sie na sile zmuszac do innej profesji tylko dlatego ze jest troche lepsza. Jesli ktos jest knightem i lubi grac ta profesja (bardziej mu sie od innych podoba) to niech nia gra i sie nie przerzuca na sorca tylko dlatego ze jest troche lepszy. Ale niech tez nie mowi ze knight jest profesja lepsza lub rowna sorcowi, bo to nieprawda i niestety jest gorszy - wystarczy porownac przyrost sily magii z przyrostem sily wrecz zeby sie o tym przekonac. Jak myslisz, ktory z tych przyrostow jest wiekszy zakladajac taki sam czas gry knightem i sorcem?
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem