Cytuj:
Posiadam 28 knighta z skilami 70/70
|
Haha, kolejny maniak skillowania sie znalazl. Jak mozna byc wkurzonym na skille jesli sie ma 70/70 na 28 lvlu?
Po co wydales hajs na croco bootsy? Myslisz ze sa lepsze od leather?
Dasz.
Cytuj:
Jesli dam wogule na ktoryms poziomie to powiedzcie na ktorym i czy bic z f axa+shield czy d lancy?
|
Expij wszedzie tam gdzie sa zwykle elfy i scouty nie pakujac sie na wieksze respy i bedzie dobrze. Do arcanow nawet nie podchodz, bo to waste uh na twoim lvlu. Do expienia uzywaj f-axe + tarcza.
Cytuj:
dasz rade luzem tylko nie pakuj się na 4-5 skałtów naraz bij z drag lancy przy fa+shield za długo będziesz bił
|
Tak czy siak scout idzie na 2 hity bo ma slaba obrone, a z lancy duzo mocniej obrywasz. (strzaly latwo przebijaja sie przez pancerz) Bierz f-axe.
Cytuj:
Zauwazam dziwna wlasciwosc- gdy zacznie sie w jakims topicu dyskusja na temat EF i ludzie zaczynaja sie przychylnie o tym miejscu wyrazac to zaraz pojawia sie nowy topic "dam rade na EF?". Wydaje mi sie, czy jednak sluszna teoria?
|
Sluszna teoria chociaz ja zauwazylem ze rownie czesto powstaja tematy o guardach dla knighta. (ktore z kolei sa krytykowane i podawane jako shit) Bardzo skrajne widac maja ludzie wyobrazenia o tej grze.
Cytuj:
Myślę, że dasz radę aczkolwiek niewiem czy się zwróci.
|
Jak bedzie szybko expil to na pewno sie nie zwroci.
Jak bedzie wolno expil to jest szansa na zwrot.
PS.
Jak bedziesz pierwszy raz w elf fortress to bardzo uwazaj i chodz powoli, najlepiej kursorami. Bo nie znajac miejsca mozna w miare latwo wpierdzielic sie na 3-4 scouty i powastowac uhy, albo nawet ze strachu zapomniec o leczeniu.