Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2006, 20:24   #6
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Posiadam 28 knighta z skilami 70/70
Haha, kolejny maniak skillowania sie znalazl. Jak mozna byc wkurzonym na skille jesli sie ma 70/70 na 28 lvlu?
Cytuj:
croco bootsy
Po co wydales hajs na croco bootsy? Myslisz ze sa lepsze od leather?
Cytuj:
Dam rade na elf fortec?
Dasz.
Cytuj:
Jesli dam wogule na ktoryms poziomie to powiedzcie na ktorym i czy bic z f axa+shield czy d lancy?
Expij wszedzie tam gdzie sa zwykle elfy i scouty nie pakujac sie na wieksze respy i bedzie dobrze. Do arcanow nawet nie podchodz, bo to waste uh na twoim lvlu. Do expienia uzywaj f-axe + tarcza.
Cytuj:
dasz rade luzem tylko nie pakuj się na 4-5 skałtów naraz bij z drag lancy przy fa+shield za długo będziesz bił
Tak czy siak scout idzie na 2 hity bo ma slaba obrone, a z lancy duzo mocniej obrywasz. (strzaly latwo przebijaja sie przez pancerz) Bierz f-axe.
Cytuj:
Zauwazam dziwna wlasciwosc- gdy zacznie sie w jakims topicu dyskusja na temat EF i ludzie zaczynaja sie przychylnie o tym miejscu wyrazac to zaraz pojawia sie nowy topic "dam rade na EF?". Wydaje mi sie, czy jednak sluszna teoria?
Sluszna teoria chociaz ja zauwazylem ze rownie czesto powstaja tematy o guardach dla knighta. (ktore z kolei sa krytykowane i podawane jako shit) Bardzo skrajne widac maja ludzie wyobrazenia o tej grze.
Cytuj:
Myślę, że dasz radę aczkolwiek niewiem czy się zwróci.
Jak bedzie szybko expil to na pewno sie nie zwroci.
Jak bedzie wolno expil to jest szansa na zwrot.

PS.
Jak bedziesz pierwszy raz w elf fortress to bardzo uwazaj i chodz powoli, najlepiej kursorami. Bo nie znajac miejsca mozna w miare latwo wpierdzielic sie na 3-4 scouty i powastowac uhy, albo nawet ze strachu zapomniec o leczeniu.

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 05-10-2006 o 20:29.
noobowaty mistrz jest offline