Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2006, 22:28   #26
Pisklak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Wroclaw

Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 53
Skille: 91/92
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ja mam ogromne zastrzezenia do MayGyver'a, dlaczego? Poniewaz meczylem sie wczoraj pol nocy aby napisac temat o najwspanialszej Dziewczynie jaka poznalem w tibii, a MayGyver poprostu usunal temat dlatego, ze w nicku Mojej Dziewczyny jest blad ortograficzny, pomimo tlumaczen, iz postac zostala zalozona przez Jej mlodszego brata i tego, ze oboje pisalismy do tutorow i GM'ow z prosba o zmiane nicku, gdyz obraza narod polski (nie zgodzili sie), MayGyver napisal to...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MayGyver
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Runeczka
Wiesz jestem ta KSIERZNICZKA o ktorej pisal Pisklak ....Ta postac zakladal mi brat i napisal z bledem ortograficznym...Dzieki tej postaci z bledem ortograficznym odnalazlam tu szczescie i poznalam wlasnie Pisklaczka ktory mi dal je. w swoim poscie wspomnial o bledzie i jak powstal . Wlozykl duzo trudu w napisanie i zrobienie tego co Ty potrafiles wyrzucic bo Ci sie blad nie podobal . Szkoda ze masz 25 lat i tak potrafisz innych ignorowac i niszyc cos z powodu czegos bo Ci sie nie spodobalo . Wiesz...chetnie bym poprawila ten blad, pislalam i probowalam zmienic nick....niestety bylo to nie mozliwe gdyz nie narusza regulaminu Tibii. Moze Ty znasz sposob jesli Cie tak bawi niszczenie czegos bo blad w nicku Jeszcze jedno...gdybym wiedziala ze zajde tak daleko w tibii , ze bede w nia faktycznie grala, ze poznam tak wspaniala osobe....pewnie bym zmienila ten nick....Lecz czy nick w tibii jest najwazniejszy i itemki? Czy to ze ktos jest super bez wzgledu na poziom i to co posiada w tibii? Ja po tym co zrobiles uwazam ze nie dorosles do swoich lat Ja mam 18 ale nigdy nie ponizylabym i nie zniszczyla czyjegos trudu bo mi sie cos wydal smieszne ....Moze byli inni ktozy chetnie by poczytali , czy tylko Ty tu jestes?A tak pozatym nie wiedzialam ze tacy prosci ludzie mieszkaja w moim okregu...A mieszkasz 10 km ode mnie Jesli jest to mozliwe prosze przywroc tego posta , daj innym szanse poczytac co chcial im przekazac Ktos kto jest naprawde wspanialy....PROSZE

Witam

Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie jest smieszne uzywanie nickow z bledami ortograficznymi. Mam takze watpliwosci, co do samego wytlumaczenia "bo to brat mi tak zrobil". Wystarczy spojrzec na zacytowana przeze mnie twoja wypowiedz. Smiesza mnie osoby, ktore nie potrafia pisac zgodnie z ortografia jezyka polskiego. Nick postaci reprezentuje osobe, ktora nia gra.
Jesli ktos nie potrafi poprawnie napisac jednego slowa to jakie mgoe miec o nim zdanie?

Pozdrawiam

P.S. Poinformuj pisklaka, ze tego typu informacje, ktore mi przeslal niech publikuje na blog.onet.pl a nie przesyla mi na pw. Tam sa ludzie odpowiedni do poziomu jego wypowiedzi.
Wiec sami ocencie...
Pisklak jest offline