Ciekawy post, ale z niektorymi zdaniami mogl bym sie nie zgodzic. Chodzi mi o PLX. Co ci sie w tym nie podoba. Przeciez dobrze wiesz co to znaczy i to zrozumiesz, a ze gracze sobie to skrucili to tylko plus. Jezeli ty chcesz pisac Sudden Death zamiast SD, albo Hight magic misile zamiast hmm to juz twoja sprawa. Nasz narod z pewnoscia nie jest doskonaly, ale jesli chodzi o Tibie to nie wypadamy blado. Mi osobiscie Polak nigdy nic nie zrobil i jak widze rodaka to sie ciesze, ze armia Polska w Tibi rosnie. Ze ty wszystkich procz siebie uwazasz za Noobow to juz twoja sprawa. Ja tak nie uwazam. Gram w tą gre jakies 6 miechow i tez duzo widzialem w tej grze. Na moim swiecie ( Mythera) nie jest za duzo polakow, ale nie jestesmy najgorsi. Pare polakow nalezy do dobrych gildi i reprezentuje dobry poziom i z pewnoscie nie jestemy dnem. Jezli ty chcialem zebrac wszystkich graczy z Polski i ich pojednac to masz troche w glowie nie tak. Bo nie wiem po co mial bys ich pojednac. Przeciez nie po to, zeby zlac dupe Brazylijczykom. A co do forum to chyba jasne, ze sa tu rozni ludzie. Po to jest to forum by pytac i oczekiwac na odpowiedz. Jesli gracz nie wie tego czy tego to ma prawo oczekiwac pomocy. To, ze ludzie czesto zadaja czsami glupie pytania to juz jest oczywiste. Jestesmy tylko ludzmi i nie kazdy gracz gra AZ 4 lata. Mam nadzieje, ze zmienisz swoje podejscie do wszystkich bo nie jestes pepkiem swiata.
|