Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2004, 11:02   #80
WszechStronny
Użytkownik Forum

WszechStronny's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdynia

Smutny

Ze niby co???? ok..... po kolei. Przeszkadza mi plx bo wole pls albo plz, brzmi bardziej gramatycznie i ma chociaz sens, bo nie podoba mi sie skrot od czegos gdzie nie ma x.... Jeden post przed toba napisalem juz o tym jednoczeniu, ze nie o to mi chodzi, czy ty w ogole przeczytales wszystkie odpowiedzi? Super ze masz paru polakow, to teraz pograj na innych swiatach i sie wypowiadaj z wiekszym zasobem wiedzi. "to ze ludzie czesto zadaja czsami glupie pytania to juz jest oczywiste." Jaaaaasne..... no coz, skoro chcesz przyjmowac glupote za cos oczywistego i normalnego to powodzenia. I tak na koniec.... Ja uwazam wszystkich za noobow? Gdzie ja to powiedzialem? Wiem ze prawda boli ale bez takich tekstow prosze, tak samo to "bo nie jestes pepkiem swiata". Skad ty to w ogole wzioles? Piszesz ze mozna oczekiwac odpowiedzi od innych i pomocy, ja sadze ze niektorym pomoglem, tym ze zobaczyli swoje bledy, za to nie wiem gdzie stwierdzilem ze jestem pepkiem swiata. Moze przeczytasz jeszcze raz caly artykul i odpowiedzi co?

Takie cos wkurza.... Ludzie nie doczytaja wszystkiego, potem przekrecaja, i maja wielkie pretensje. A ja musze tego wysluchiwac... Uwaza ze jak wiem wiecej i przekazuje to innym to sie popisuje, chwale, robie z siebie kto wie co. Jeszcze pare takich glupich postow i siąde po prostu, bo juz nie wytrzymam

A kiedy skończy sie czas dekadencji
fałszywych pretensji
czas umysłowej impotencji
czas poświęcony negatywnej intencji
jak wielu to kręci
mimo konsekwencji
ja preferuje relaks w rytmie roots reggae ragga
w dobie chaosu
ideana przewaga dla
chorych ambicji
całej hipokryzji
dla dźwięków w eterze