Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2006, 16:24   #748
Zecer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 08 2006

Imię: Zecer
Profesja: Knight
Gildia: Anbu
Świat: Honera
Poziom: 84
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
@Zecer: wiesz, jak bym chcial, zeby nikt sie o tym nie dowiedzial, to badz pewny... na 100% nikt by nie wiedzial, ze "uzywam" bota
Wiesz, jakbym chciał to wbiłbym 100 lvl w 3 dni. (ironia - czytaj: "znam takie żałosne wypowiedzi")
Cytuj:
a do numeru 1:
200+ (moze mniej) zostal zbanowany za to, ze wypowiedzial sie o tym, jak kiedys uzywal bota
Cytuj:
Swoja droga, wbilem na cavebocie 41lvl, niedlugo TA zrobi 85 sworda
Hmm, na dobrą sprawę to Ty właśnie też się wypowiedziałeś, że używasz bota (eh ta twoja śmieszna ironia) ! I to publicznie.... (ale od czego jest opcja edytuj ...) Czyli dziękujemy - ban przyjdzie pocztą. (jak to piszą niektórzy "żal.pl")
Cytuj:
mam Ci przypomniec co Ty mi pisales?
Cytuj:
Swoja droga, ciekawe skad wiesz tyle na ich temat?
Wiemy dużo z Xatonem o botach bo na Selenie swego czasu mieliśmy z nimi kontakt (rapotuj jak chcesz, moj nick na na Selenie "Zecerek" )
Cytuj:
@Xaton: od kiedy ss'y moga byc dowodem do bana?
A od kiedy WYPOWIEDŹ może być dowodem na bana ????? Heh: Mam 1000+ k gp które ukradłem EO przy okazji hakując mu konto. I co Rebeh wierzysz? A rozumiesz aluzję ?
Cytuj:
Zniknely zdjecia, bo mi sie tak chcialo, nie zmusisz mnie do ponownego wstawienia ich.
PLSSSS meeeen !!! Czytanie ze zrozumieniem ? Umieściłem linki do zdjęc twoich adv w poprzednim poście ... -.-
I tak przy okazji ... odechciało ci się ?? a screen z 6 mlvl`em został ?? Dlaczego ? bo jest "czysty" ?? Ahhh już wiem dlaczego - bo tego ci się nie odechciało. Ach jakiś ty przewrotny ...
Cytuj:
Temat zamkniety? Racji nie ma nikt?
Taa chciałbyś ? Proszę jaka zmiana ? Gdy wszysto było cicho pan Rebeh twardo stoi przy swoim. Teraz jak każdy zna prawdę to "koniec tematy i racji nie ma nikt". Prawda w oczy kole - rację ma ten kto ma dowody a nie wypiera się żałosnymi odpowiedziami ...

I na koniec: Dlaczego nie wyjaśnisz wszystkim co oznacza ten slime' i dlaczego slime dostaje hita podczas gdy go nie atakowałeś ? Hmm ? No dawaj wciśnij im ten kit o "bawieniu się w paincie" który tak mnie rozbawił.

I na drugi koniec: Zgadzam się z bondim. Więcej screenów i mniej gadania. Ja już się zamykam i niedługo zamieszczę swoje sski. Dawajcie co macie !!! (oby tylko wam się nie odechciało...)

Pozdrawiam
ZeCer
Zecer jest offline   Odpowiedz z Cytatem