Cytuj:
No to ja tez mam pytanko Czy Shileding Pallowi Cos pomga jak jest bez tarczy czy nic naprzyklad jak ebde mial shieldingu 60 to takie hity bvedde obrywal jakbym mial 20?
|
Jesli nie masz na sobie tarczy to twoj skill shieldinga nic ci nie daje i obrywasz tak samo jakbys mial 10 shieldinga.
Cytuj:
To ja mam pytanie odnośnie wypowiedzi Gremlina wychodzi na to że pall jest spoko do 90lvl a potem zmulony bo małe hity z boltów i sd
|
Z sd idą dosyc duze hity. Problem w tym ze expienie z sd nigdy nie jest oplacalne.
Cytuj:
To ja mam pytanie odnośnie wypowiedzi Gremlina wychodzi na to że pall jest spoko do 90lvl a potem zmulony bo małe hity z boltów i sd to jak wychodzi z tego że graj palem do 90 a potem zmień postać jak możesz to uzasadnij to Gremlin a raczej doradz czy tą profesją licząc ostatnie update'y warto wogóle grać
|
Zmiana postaci z 90 lvl na duzo slabsza to chyba nie jest (delikatnie mowiac) najlepszy pomysl. A palem sie w chwili obecnej mniej oplaca grac niz drutem/sorcem, zobaczymy co przyniosa kolejne update'y.