Temat: Paladyn
Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2006, 16:27   #73
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
No to ja tez mam pytanko Czy Shileding Pallowi Cos pomga jak jest bez tarczy czy nic naprzyklad jak ebde mial shieldingu 60 to takie hity bvedde obrywal jakbym mial 20?
Jesli nie masz na sobie tarczy to twoj skill shieldinga nic ci nie daje i obrywasz tak samo jakbys mial 10 shieldinga.
Cytuj:
To ja mam pytanie odnośnie wypowiedzi Gremlina wychodzi na to że pall jest spoko do 90lvl a potem zmulony bo małe hity z boltów i sd
Z sd idą dosyc duze hity. Problem w tym ze expienie z sd nigdy nie jest oplacalne.
Cytuj:
To ja mam pytanie odnośnie wypowiedzi Gremlina wychodzi na to że pall jest spoko do 90lvl a potem zmulony bo małe hity z boltów i sd to jak wychodzi z tego że graj palem do 90 a potem zmień postać jak możesz to uzasadnij to Gremlin a raczej doradz czy tą profesją licząc ostatnie update'y warto wogóle grać
Zmiana postaci z 90 lvl na duzo slabsza to chyba nie jest (delikatnie mowiac) najlepszy pomysl. A palem sie w chwili obecnej mniej oplaca grac niz drutem/sorcem, zobaczymy co przyniosa kolejne update'y.

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 06-10-2006 o 16:33.
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem